ANITA I MATORA ŽIVE DALEKO OD CENTRA I LUKSUZA! Nakon Venčanja Otpočele Zajednički Život, A Evo Šta Kažu Njihove KOMŠIJE: Šok

Showbizz

ANITA I MATORA ŽIVE DALEKO OD CENTRA I LUKSUZA! Nakon venčanja otpočele zajednički život, a evo šta kažu njihove KOMŠIJE: Šok

Bračni par Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su stale na ludi kamen i od tada se ne odvajaju. Anita se preselila kod svoje izabranice sa sinom, pa sada svi zajedno uživaju u porodičnoj idili.

Stan u kojem žive nalazi se daleko od centra Beograda i nije deo luksuznih kompleksa u kojem se, mahom svi učesnici rijalitija, trude da žive, a ono što je interesantno je, da komšije nisu upoznate sa činjenicom, da bivše rijaliti zvezde žive u njihovoj blizini.

Podsetimo, rijaliti zvezde Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u brak 11. jula na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, gde su dozvoljeni istopolni brakovi. Inače, dosta se komentarisalo ovo spektakularno venčanje, što među zadrugarima, što među mnogima koji su posmatrali njihov odnos devet meseci u Zadruzi 6″.

Nailazile su na dosta lepih i pozitivnih komentara, dok je bilo i onih oprečnih, dok su čak neki i sumnjali u to da je Anita uzela njeno prezime i da se sve to odvilo po starim običajima i da je sve papirološki ispoštovano.

(Kurir.rs/Telegraf)