Doktor iz KBC-a Zagreb: ‘Trojica su otpuštena doma, imaju blage upale ždrijela, pili su gazirano’

Region

Uočene su i blage upalne promjene u jednjaku. Gore je u bolnici bila policija. Moram ih pohvaliti za profesionalnost, kaže nam liječnik KBC-a Zagreb Rajko Ostojić i dodaje da u noći nisu imali nove slučajeve

Rano jutros jedan je pacijent endoskopiran. Kod njega su uočene blage promjene u jednjaku i otpušten je kući u dobrom stanju s preporkama. Druga dvojica su odmah sinoć otpuštena iz bolnice jedan oko 20 i drugi oko 22 sata. Sva tri pacijenta su endoskopirana, rekao je za 24sata liječnik KBC-a Zagreb Rajko Ostojić.

Moram pohvaliti policiju’
– Rezultati su pokazali blage upale ždrijela. Otorinolaringolozi su napravili taj dio pregleda. Uočene su i blage upalne promjene u jednjaku. Svi su oni konzumirali gazirana pića. Gore je u bolnici bila policija. Moram ih pohvaliti, profesionalno su odradili dio posla – kaže nam Ostojić i dodaje:

– Što se tiče dobi pacijenata jedan ima 28, drugi 39 i zadnji oko 30-ak godina. Tijekom noći više nismo imali nove takve slučajeve.

Pacijent u Rijeci je stabilno
Naš pacijent je stabilno i dosad nismo imali novih. Čuo sam se s kolegama na odjelu gdje pacijent leži i s hitnim traktom, nema novih slučajeva. Ovaj pacijent od subote je stabilno, rekao je za 24sata ravnatelj KBC-a Rijeka Alen Ružić.

24sata