Ključevi, mobitel, sin?! Obitelj na odmorištu na A3 zaboravila dijete (17), pomogla im policija

Region

Policajci su odmah alarmirali i druge policijske ophodnje, a dječaka su odveli u policijsku postaju gdje je putem društvenih mreža uspio stupiti u kontakt s članovima obitelji

U kategoriju ‘I toga ima’ svakako bi mogao ući i slučaj koji se jučer ujutro dogodio na autocesti A3 u Slavonskom Brodu. Naime, brodsko-posavska policija izvijestila je kako su imali dojavu o dječaku iz Njemačke (17) kojeg je obitelj slučajno zaboravila na odmorištu te nastavila dalje sa svojim putovanjem.

– Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji – majka i stariji brat, koji su spavali. Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak. Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet – objavila je policija.

Policajci su odmah alarmirali i druge policijske ophodnje, a dječaka su odveli u policijsku postaju gdje je putem društvenih mreža uspio stupiti u kontakt s članovima obitelji.

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te preuzela dječaka – javlja policija.

vecernji.hr