Drama u ‘Životu na vagi’ nakon izazova, Jure plakao: ‘Martin je trebao pustiti da on pobjedi…’

Region

Čini se da u našem plavom timu uvijek dođe do nedostatka komunikacije, dečki vole previše pričati, a čini se da najviše vole pričati kada su sami, komentirala je Nina

U novoj epizodi ‘Života na vagi’ plavi je tim dobio ponudu; onaj tko pobijedi, za nagradu dobiva videopoziv s obitelji. Kako je Jure Dundović ovaj tjedan poprilično loše, što ističu njegovi članovi tima, prvotni je dogovor bio da se Juri prepusti pobjeda.

Međutim, tijekom izazova Nina je primijetila kako Martin oduzima prednost Juri te ju je to jako naljutilo. Tim je kasnije razgovarao o toj situaciji.

– Nisam znala da su se Jure i Martin dogovorili da će se boriti jedan protiv drugoga. Želim se ispričati zbog svoje reakcije jer baš mi je danas bilo stalo da se ispoštuje dogovor iako je to između njih dvoje. Ako su oni sebi okej, tko sam ja da se miješam – rekla je Nina.

Martin je odnio pobjedu, a Juri to nije smetalo.

– Realno, Martin je htio popustiti i koliko god bi meni dobrodošao poziv s obitelji smatram da će i njemu dobro doći – rekao je Jure.

Čini se da u našem plavom timu uvijek dođe do nedostatka komunikacije, dečki vole previše pričati, a čini se da najviše vole pričati kada su sami – komentirala je Nina.

– Vjerujem da naš dogovor ne bi trebao smetati timu, ali trebali smo to nagovijestiti pa bi i drugi onda dali malo više od sebe – zaključio je Martin.

24sata