Selena Gomez nije oduševljena novom vezom Taylor Swift: ‘Idu prebrzo, ovo je čudno za nju

Showbizz

Gomez i Swift su i dalje u dobrim odnosima što dokazuje i njihov nedavni izlazak na večeru ranije ovog mjeseca

Dok Taylor Swift (33) cvjetaju ruže u vezi s američkim nogometašem Travisom Kelceom (34), njezina prijateljica Selena Gomez (31) navodno je zabrinuta, piše Page Six.

– Selena misli da je Taylorin odlazak na utakmice i njezini česti posjeti New Yorku odmah nakon što je upoznala Travisa, nešto što ne nalikuje na nju. Taylor je prije uvijek bila vrlo diskretna, a sada s ovom vezom, toliko je otvorena da je to Seleni jednostavno vrlo čudno – rekao je izvor.

Prije no što je prohodala sa zvijezdom Kansas City Cheifsa, Taylor je šest godina bila s glumcem Joeom Alwynom. Pjevačica i glumac bili su vrlo povučeni i rijetko su bili viđeni zajedno. Zato Selena smatra da je ovo vrlo neobično za Taylor.

Iznenadilo ju je i Taylorino druženje s Travisovom mamom, Donnom Kelce, tek nakon što je prohodala s nogometašem. Isto tako, mnoge, pa i Selenu, šokirala je činjenica da se pjevačica opušteno držala za ruke s nogometašem ispred paparazza.

Ipak, Gomez i Swift su i dalje u dobrim odnosima što dokazuje i njihov nedavni izlazak na večeru u West Hollywoodu ranije ovog mjeseca.

Prisjetimo se, Taylor je prošli tjedan oborila još jedan rekord; postala je milijarderka.

24sata