TROŠNA KUĆA, ZARASLA KOROVOM: Ovde Je Miljana Kulić Živela Pre Nego Što Je Zgrnula Novac U Zadruzi!

Showbizz

TROŠNA KUĆA, ZARASLA KOROVOM: Ovde je Miljana Kulić živela pre nego što je zgrnula novac u Zadruzi!

Miljana Kulić je već dugi niz godina u različitim rijalitijima, a čak su i članovi njene porodice postali popularni zahvaljući njenom životu pred kamerama, a i njena majka Marija je poslednjih godina učesnica “Zadruge”.

Miljana je nekada bila anonimna devojka iz Niša, koju je uvek zanimao svet poznatih, a svi pamte njene ekscese sa poznatim pevačima koje je jurila po nastupima, ali i privatno.

Porodica Kulić danas uzima ozbiljan novac zahvaljujući rijaliti programima, ali nije uvek bilo tako.

Miljana je nekada sa svojim roditeljima i sestrama živela u maloj trošnoj kući, zarasloj korovom. Na aplikaciji “Google Earth”, kao i na društvenim mrežama mogu se videti fotografije Miljanine kuće od pre nekoliko godina, kada još uvek nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Ipak, učešćem u nekoliko sezona rijalitija, Miljana, a kasnije i njena majka, su zaradile dovoljno novca da kuću renoviraju od temelja do krova.

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija.

(e-turneja.com)