Heidi Klum se priprema za svoj omiljeni blagdan: Pokazala je neobični kostim fanovima

Showbizz

Heidi od 2000. organizira ekskluzivnu zabavu u New Yorku na koju su pozvana mnoga slavna lica. Ipak, njezina maske ostale su nenadmašene

Manekenka Heidi Klum (50) poznata je kao kraljica Noći vještica jer svake godine iznova iznenadi svojim kostimom i ugosti ekskluzivnu zabavu.

Heidina zabava za Noć vještica već je tradicija, organizirala ju je svakog 31. studenog, osim u pandemijskim godinama. Obožavatelji su i ove godine u iščekivanju pratili njezine društvene mreže, a ona je napokon pokazala svoju masku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Masku je pokazala preko Amazon livea i otkrila kako je izgledao proces šminkanja. Heidina ovogodišnja maska podsjeća na vanzemaljca, a umjesto kose, na glavi joj je crveni til.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka i dalje drži obožavatelje u iščekivanju, ali je za Today otkrila da će njezin ovogodišnji kostim biti ‘velik, šaren i neobičan’.

Prisjetimo se, Heidi je prošle godine nasmijala sve kada se obukla u velikog crva. U nekoliko navrata je rekla da joj je Noć vještica omiljeni blagdan, a isto je napisala i jutros na svom Instagramu.

– Sretna Noć vještica svima. Moj najdraži blagdan. Vrijeme je za spremanje, jedva čekam da vidite… – napisala je Heidi.

24sata