(VIDEO) PAKAO U VEZI! Dalila izludela Cara JEDNIM POTEZOM, počeo da URLA I PSUJE, a njegov potez na kraju sve ŠOKIRAO!

Showbizz

(VIDEO) PAKAO U VEZI! Dalila izludela Cara JEDNIM POTEZOM, počeo da URLA I PSUJE, a njegov potez na kraju sve ŠOKIRAO!

Filip Car i Dalila Dragojević ušli su u sukob, ona je pobesnela i Caru okrenula leša i otišla u Belu kuću. Njega je izrevoltiralo njeno ponašanje, pa je izgubio kontrolu.

– Ti si pričala o sudbini, ja sam samo usporedio. Šta si se nadovezala? Sad si mi okrenula leđa! Pop*ši mi ku*ac – urlao je Car.

Car se vratio u Belu kuću, pa nastavio da urla, a u jednom trnutku posvađao se i sa Ivanom Radosavljevićem.

– Ja se bojim šta smem da kažem, da usporedim! Ise*em se usta oboma! Sedim ko pi*ka i pazim šta ću da kažem! Da te ja uzmem za noge i rashladim u jezeru! – urlao je Car.

– Smiri se – rekao je Beli.

-Nemoj ti meni… – krenuo je Car, ali ga je Miki izvukao iz kuće.

– Car je sa Mikijem Đuričićem otišao u sobu za rehabilitiaciju.

– Smiri se, radi Dejana? Radi Dejana meni srce preskače više nego njoj – urlao je Car.

Filip Car je posle njihove žučne svađe ušao u zadrugarkin krevet i zagrlio je na šta je ona pristala bez problema i uzvratila mu.

– Uvek dođi u dnevni boravak i reci i svašta što imaš – rekla je Dalila. – Ona kao ide nervozna kao teško joj je – rugao se Car. – Samo ti tako, dok se drugi slade – navela je Dalila. – Šta sam krivo uradio? Šta sam pogrešno rekao? – pitao je Car. – Nemoj da se dereš na mene – odbrusila je zadrugarka.

– Ko je kriv taj se i krije i beži – nastavljala je Dalila. – Niti se krijem niti bežim. Reci mi šta sam uradio? Ne znam da li se praviš retardirana ili jesi reardirana. Nemoj da te ja iz*ebem da vidiš ti šta znači kada se ne krijem, da te je*em na sred dnevne sobe od sada do sutra do podele budžeta! Šta znači da se krijemo? Ja sam sa tobom u vezi – nastavljao je Car.

– Šta znači da treba da se ljubimo i imamo se*s gde god, znaš i sama da neke stvari treba malo upakovati na neko vreme – dodao je Filip i izašao iz izolacije. kurir.rs