Đorđe David potkačio Đanija u Zvezdama Granda: Cipelićev opus ne poznajem!

Showbizz

Đorđe David potkačio Đanija u Zvezdama Granda: Cipelićev opus ne poznajem!

Muzičar Đorđe David “potkačio” je folk pjevača Radišu Trajkovića Đanija u emisiji “Zvezde Granda”. Naime, dok je pričao o Đaniju, Đorđe ga je oslovio sa “Cipelić”, aludirajući na ti da je Trajković na jednom privatnom veselju, gdje je pjevao, pio iz nošene cipele.

– Ove pjesme se ne pjevaju tako, ti si sa tvojim figurama i fazonom potpuno u pop maniru si pjevao to – rekao je Đorđe.

– Đole ide na nastupe Đanija, on to tačno zna kako treba – rekao je Saša Popović, nakon čega je Đorđe je “potkačio” Đanija.

– Ne, ne, cipelićeve nastupe nisam imao priliku nikad da gledam. Rekao sam na osnovu Šaića, cipelićev opus ne poznajem – rekao je Đorđe.

Podsjetimo, Đorđe je, nakon što su se u javnosti pojavli Đanijevi snimci kako pije iz cipele, opleo po muzičaru, ističući da je njegov postupak jadan.

– Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio ni za milion eura. To je moj stav. Siguran sam da i među rokerima ima ljudi koji bi za te pare okopali vinograd ako treba, ali ja postavljam granicu i na neke stvari sam stvarno gadljiv. Malo je jadno, ali to je stvar odrastanja i vaspitanja. Ja se još uvijek družim sa ljudima koji imaju blama – rekao je tada Đorđe.

Tada je nakon muzičarovog komentara Trajković žestoko uzvratio.

– Đorđe bi dao sve na svijetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 eura i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 eura. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cijenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lijepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem – rekao je Đani tada. Telegraf.rs