KO SU 2 NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI: Muž Jedne Je Jedva Preboleo Eminu Jahović, A Drugi Je Bio Oženjen Jelenom Karleušom…

Showbizz

KO SU 2 NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI: Muž jedne je jedva preboleo Eminu Jahović, a drugi je bio oženjen Jelenom Karleušom…

Ukoliko bismo vam rekli da su Jovana i Maša najbogatije sestre u Srbiji, verujemo da vam ništa ne bi značilo, međutim, njihova prezimena već bi okrenula priču u potpuno drugom smeru. Sestre Nikolić, inače ćerke pokojnog reditelja i direktora fotografije Božidara Nikolića, osim ličnih karijera udate su i za moćne biznismene.

Jovanu Nikolić javnost poznaje kao perspektivnu pevačicu koja se na domaćoj sceni pojavila još 2004. učešćem na Beoviziji. To joj je samo otvorilo vrata dalje muzičke karijere, a 6 godina kasnije usledio je više nego uspešan album”Diši duboko”, sa kog se posebno istakao njen hit “Moli, moli”.

Međutim, potom u njen život ulazi Marko Mišković, sin poznatog biznismena Miroslava Miškovića i njen život krenuo je u potpuno drugom smeru. Muzička karijera pala je u drugi plan, a ljubav sa Markom krunisana je i brakom u kojem su već osam godina. Dobili su i dve ćerkice, a sudeći po objavama na Instagramu, emocije su jake kao i prvog dana.

“Jednom sam negde pročitala da je najlepši poklon koji majka može da darovati svom detetu to da mu za oca izabere čoveka koga voli”, rekla je ona za jedan domaći magazin.

Nakon što se ostvarila kao majka, Jovana se vratila karijeri i snimila pesme „Najbolja“, „Dobar si“, „Pazi se“, kao i duet „Nismo smeli“ sa Marijom Šerifović, inače njenom bliskom prijateljicom. Inače, Jovana važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, a bez obzira što je udata za naslednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Jovana važi za skromnu osobu.

“Ja živim jedan normalan porodični život sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima dočekujem iz uz osmeh i kaficu”, rekla je ona svojevremeno.

Malo je poznato da obrazovanje nije zapostavila, te da je po profesiji diplomirana pravnica. Osim muža i ćerki, najveću podršku joj pruža sestra Maša Karić, supruga Bojana Karića. Inače, Marko je početkom dvehiljaditih bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, koja je tada bila na početku karijere. Njihova veza je bila ozbiljna, a pričalo se da njih dvoje planiraju i brak, međutim, od toga nije bilo ništa, njih dvoje su raskinuli, a po rečima njegovih prijatelja, Marko dugo nije mogao da preboli Eminu.

Kako njih dvoje nikada nisu zvanično potvrdili ovu romansu, priče o njima su utihnule, a oboje su potom stali na „ludi kamen“. Marko se oženio sa Jovanom, a Emina se udala za Mustafu Sandala. Sin Sretena i Slavice Karić svojim prvim brakom punio je naslovnice tabloida, kada se posle samo nekoliko meseci razveo od Jelene Karleuše. Nikada zvanično nisu otkrili šta je bio razlog za krah braka, ali se spekulisalo da je u pitanju Jelenina prevara.

“Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje”, ispričala je Bojanova sestra , Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Bojan Karić je tri godine nakon razvoda od JK ponovo našao sreću u ljubavi i 2007. oženio sadašnju suprugu Mašu, sa kojom je dobio dvoje dece – blizance Taru i Teodora. Porodično često putuju, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gde su privremeno i živeli.

Na životnom putu punom izazova svili smo naše malo gnezdo ljubavi i sreće, u kome četiri srca kucaju kao jedno. Čak i posle 13 godina, ja stalno pronalazim nove razloge da te volim još više! Divan si muz i još bolji tata! Svaki trenutak koji provodimo zajedno je neponovljiv”, uputila je ove reči svom suprugu Maša.

mondo.rs