Kebina ćerka Taša javno izjavila saučešće Mirku Kodiću: Malo ko je znao da su oni u srodstvu

Region

Iznenadna vest o smrti Aleksandra Kodića, sina proslavljenog harmonikaša Mirka Kodića, potresla je čitavu estradu. Od subote se ređaju poruke podrške i saučešća Mirkovih kolega i prijatelja, a harmonikaš je zbog šoka završio u bolnici.

Jedna od onih koji su skrhani Aleksandrovim preranim odlaskom je i ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, koja duže vreme boravi u Americi. Ona se oglasila putem društvenih mreža i izjavila saučešće Mirku Kodiću, te otkrila za mnoge nepoznat detalj, a to je da su oni zapravo kumovi.

“Počivaj u miru, anđele naš… Jednostavno prerano…”, napisala je Taša uz fotografiju preminulog Aleksandra i tužne emotikone.

“Veoma tužno i bez reči. Moje saučešće, dragi kume. Počivaj u miru, anđele” , dodala je Kebina ćerka.

Inače, harmonikaš Mirko Kodić venčao je njene roditelje Dragana i Olju Kojić.

Podestimo, Aleksandar je preminuo u nedelju u 30. godini, u svom stanu na Karaburmi. Sahrana Aleksandra Kodića biće u sredu, 1. novembra, na groblju Lešće.

Aleksandar Kodić (1991 – 2023) iznenada je preminuo dana 28. oktobra 2023 godine. Sahrana će se obaviti u sredu, 1. novembra 2023. godine u 14:30 časova na groblju Lešće. Opelo počinje u 14:00 časova. Ožalošćeni, majka Jasmina, otac Mirko, braća Vladimir i Aleksandar, sestra Rebeka, ujak Zoran, ujna Biljana, rodbina, kumovi i prijatelji – piše na umrlici.

Izvor: telegraf.rs