Ljudi osuli drvlje i kamenje po Elmedinu koji živi sa dve žene – Bosanac uzvraća: “Mnogi kriju ljubavnice, a ja sam sa svojim ženama stao pred kamere”

Region

Nesvakidašnja priča Bosanca Elmedina koji živi u srećnom braku sa dve žene, obišla je region velikom brzinom. Mnogima je bila simpatična a neke je opasno razljutila pa je Elmedin Karić (32), čovek sa dve supruge, rešio da odgovori svima koji ga kritikuju.

Elmedin živi u Bosni, u mestu Busovače. Sa Fatimom, prvom ženom, ima tri sina, a od pre dve godine sa njima živi i Jana, Ukrajinka koju je upoznao i zavoleo dok je bio na privremenom radu u Nemačkoj.

Govoreći o njihovoj neobičnoj zajednici Elmedin je otkrio i raspored spavanja koji su utvrdili. Naime, on jedno veče spava sa jednom, drugo veče sa drugom ženom. Priznao je da je u početku bilo negodovanja prve supruge, ali, vremenom su one postale kao sestre. Elmedin tvrdi da svi srećno žive, bez svađa i razmirica. Ali, mnogima je zasmetala ovakva njihova “kombinacija”, te je bilo i dosta negativnih komentara.

“Već su neki čuli, neki nisu. Imam dve žene i voleo bih se obratiti ljudima koji me hejtuju. Šta je tačno problem i čemu tolika mržnja? Moje dve žene i ja smo se dogovorili da ćemo tako živeti. Još jedna stvar – mnogo muškaraca ima ljubavnice, a mnogo žena ima ljubavnike pa se ćuti o tome”, objasnio je Elmedin i dodao:

“Ja sam sa svojim ženama stao ispred kamere i rekao sve kako je. Ne razumem čemu tolika mržnja”, poručio je Elmedin Karić, čovek sa dve žene.

Izvor: blic.rs