Britney Spears otkrila zašto je pristala na skrbništvo: ‘To sam učinila samo zbog svoje djece’

Svijet

Iako sam molila da sud imenuje bilo koga drugog, mislim, bilo tko s ulice bi bio bolji – moj otac je dobio posao, piše pop zvijezda u svojim memoarima ‘The Woman in Me’

Britney Spears (41) priznala je kako se složila s idejom da njezin otac Jamie Spears (71) ima potpuno skrbništvo i kontrolu nad njom. U memoarima koje piše otkrila je i razlog, prenosi CBS News.

– Učinila sam to za svoju djecu – priznala je pop zvijezda memoarima ‘The Woman in Me’ koji izlaze u utorak.

Pjevačica s bivšim suprugom Kevinom Federlineom (45) ima dvoje djece Jaydena i Seana Prestona. Ona je 2007., nakon razvoda i psihičkih problema, izgubila skrbništvo nad njima. Godinu kasnije, kalifornijski sudac vratio joj je skrbništvo, a njezin otac je preuzeo kontrolu nad njezinim osobnim životom i financijama.

– Igrala sam po pravilima pa sam ponovno bila sa svojim sinovima – piše Britney u svojim memoarima.

Skrbništvo koje je njezin otac imao nad njome uključivalo je kontrolu njezine prehrane, karijere pa čak i odluke hoće li pjevačica ponovno rađati. Kaže kako nije smjela ni kavu popiti.

– Iako sam molila da sud imenuje bilo koga drugog, mislim, bilo tko s ulice bi bio bolji – moj otac je dobio posao – napisala je, misleći na skrbništvo koje je otac imao.

Pop zvijezdu je sudac prije dvije godine ‘oslobodio’ konzervatorstva, a sve pod utjecajem planetarnog pokreta #FreeBritney kojeg su pokrenuli njezini obožavatelji.

Sloboda znači biti šašav, luckast i zabava na društvenim mrežama. Sloboda znači biti u mogućnosti da činiš pogreške i iz njih naučiš lekciju. Sloboda znači da ne moram nastupati ni za koga na pozornici ili izvan nje. Sloboda znači da mogu biti prekrasno nesavršena kao i svi drugi. I sloboda znači sposobnost i pravo da tražim vlastitu sreću na svoj način i pod mojim uvjetima – napisala je Britney koja sad ne krije svoju sreću.

Spears u svojim memoarima poziva sve novopečene mame da brinu o mentalnom zdravlju. Pjevačica je rođenjem dvaju sinova započela borbu s postporođajnom depresijom.

– Nažalost, tad se nije vodio isti razgovor o mentalnom zdravlju kao danas. Nadam se da će sve novopečene majke koje ovo čitaju, a imaju teška vremena, rano dobiti pomoć. Jer ja sad znam da sam pokazivala gotovo sve simptome perinatalne depresije: tugu, tjeskobu, umor – poručila je.

24sata