Duško Tošić nakon incidenta sa Ognjenom Vranješom angažovao obezbeđenje: Tri telohranitelja prate fudbalskog menadžera

Region

Fudbalski menadžer Duško Tošić, nakon incidenta početkom oktobra sa fudbalerom Ognjenom Vranješom na jednom beogradskom splavu, sada je viđen sa obezbeđenjem.

Naime, kako se navodi Duško Tošić se na nedavno odigranoj utakmici između Crvene zvezde i Jang bojsa na stadionu „Rajko Mitić“ pojavio sa tri telohranitelja.

Nekadašnji fudbaler je bio u VIP loži, a momci koje je, kako piše „Kurir“ angažovao, sve vreme su bili u njegovoj blizini.

Prema rečima izvora pomenutog portala, Duško je izašao sa stadiona pet minuta pred kraj meča, a tada su dvojica telohranitelja bila sa njim, dok je jedan otišao ranije i dovezao automobil. Pretpostavlja se da je on vozio Duška Tošića.

„Svima je bilo čudno kada su videli Tošića sa obezbeđenjem. Jedan je bio izrazito visok. On obično na utakmice dođe sam ili s prijateljima. Momci se ni na tren nisu odvajali od njega. Da li ih je unajmio samo za tu utakmicu ili inače idu s njim gde god krene, nije mi poznato, ali sam video kako stoje uz njega i sve posmatraju dok je on opušteno pratio situaciju na terenu, a video sam i kada su otišli. Baš su brzo koračali ka automobilu, a sve vreme su gledali okolo“, ispričao je izvor za „Kurir„.

Podsetimo, incident između Ognjena Vranješa i Duška Tošića dogodio se početkom meseca, kada je Vranješ nasrnuo na Tošića, vređao ga i pozvao da izađu ispred splava, na kojem je došlo do konflikta. U njihovu svađu umešao se i fudbaler Aleksandar Prijović, koji je sa Duškom Tošićem već bio u sukobu, te je stao na stranu Vranješa. U njihov sukob umešalo se obezbeđenje kako bi sprečilo da se verbalni sukob pretvori u fizički okršaj.

nova.rs