“Gospođa se iselila pre godinu i po dana”: Haris iskreno o Melininoj prevari, evo šta je rekao o pomirenju

Region

Inače, o Melininoj vezi sa drugim muškacem, što je bio i okidaš za krah braka Telegraf je prvi pisao

Pevač Haris Džinović ponovo je otvoreno govorio o razlazu sa suprugom Melinom Džinović, a ovog put je, u svom priznanju i potvrdio pisanje Telegrafa da njegova bivša već duže od godinu i po dana ima vezu sa druim muškarcem.

Iako izbegava da pričao o krahu ljubavi sa Melinom, sada se ponovo “otvorio” i ispričao nove detalje.

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica – naveo je on.

Na pitanje da li postoji mogućnost za pomirenje, bio je kratak i izričit:

– Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris za “Unu”.

Inače, o Melininoj vezi sa drugim muškacem, što je bio i okidaš za krah braka Telegraf je prvi pisao.

Kako se priča po gradu i od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po dana uživa u romansi sa drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom delu Novog Beograda, gde sada živi i za koji plaća kiriju.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema našim saznanjima, odluku da stave tačku na brak donela je Melina.

– Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga… Njihova ćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu – objasnio je izvor.

Podsetimo, Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine dok je ona bila na studijama, a venčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

(Telegraf.rs)