Poznate žene iz Srbije koje imaju troje dece, a kidaju karijeru i izgledaju vrhunski

Showbizz

One imaju i svoj uspešan biznis i ponosne su mame troje dece.

Katarina Gromilić
Balerina Katarina Gomillić sebe predstavlja pre svega kao majku tri devojčice Lare, Hane i Maše, zatim kaže da je Milanova žena, pa tek onda balerina i koreografkinja, kao i osnivačica Kardio balet programa vežbi za žene, andragoškinja.

„Najstarija ćerka ima 14, srednja 12,5 i najmlađa 6,5 godina, tako da sam u tom balansiranju veoma dugo. Najteže je bilo kad su starije dve bile male jer smo faktički imali dve bebe u kući. Sada je to sve mnogo lakše. Uhodani smo, svako zna svoj raspored i obaveze. Trudim se da maksimalno ispratim svako dete, kad sam kod kuće da ne unosim posao, i obrnuto – kad radim da sam apsolutno fokusirana na produktivnost istog. Pomoć je uvek dobrodošla od baka, mada se trudim da ih ne opterećujem sada kada su porasle. Ne odričem se ničega jer sam želela i porodicu i posao“, kazala je za easylife.rs.

Rekla je i da, koliko god vremena provodili sa decom, uvek mislimo da je malo.

„Trudim se da to vreme bude kvalitetno jer ga nemamo baš mnogo. Takođe, trudim se da imam vreme za svako dete ponaosob jer mislim da je to izuzetno važno u porodicama sa više dece. Ne želim da ih stavljam u isti koš jer su individue za sebe, i svaka od njih želi nasamo trenutke sa roditeljima iako to ne izgovaraju.“

Ivana Božilović
Ivana Božilović rođena je u Beogradu 28. septembar 1977. Ipak, ona za život u Srbiji skoro da ne zna jer je u ranom detinjstvu s roditeljima otišla u Čikago. Tamo je polako pronalazila svoje mesto pod suncem, pa je počela da se bavi modom, glumom, a radila je i kao voditeljka. Svojevremeno se slikala i za časopise Maksim i Plejboj. Što se glume tiče, najpoznatija je po ulogama u ostvarenjima Sto devojaka, Čarlijevi anđeli, Van Vajlder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Firestone (@andrewbfirestone)

Onda je Ivana upoznala čuvenog milionera i naslednika Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma Fajerston.

Danas on sa Ivanom živi glamuroznim životom koji je većini dalek i nedosežan. Njih dvoje na društvenim mržama povremeno s publikom podele neki detalj iz svog života, pa tako vidimo da vole da putuju, da se oblače u lude kostime, ali i da izjavljuju jedno drugom ljubav.

Ivana je godinu dana posle venčanja, u martu 2009. rodila sina kome su dali ime Adam Bruks, potom je dobila ćerku Anju Jasminu, a onda i drugog sina Šejna.

„Dve godine kasnije, Ivana je podnela neverovatnu žrtvu zbog mene i naše porodice stavljajući svoju karijeru na pauzu kada smo se preselili iz LA-a kako bi mogla da odgaja naše troje dece. Ne prođe dan da se ne setim koliko sam imao sreće“, kazao je on.

Onda, posle pauze koju je napravila zbog porodice, Ivana se vratila snimanjima u čemu je suprug u potpunosti podržava.

Danijela Rajić
Američki košarkaš Pol Džordž i Danijela Rajić, devojka koja vuče srpske korene, upoznali su se u Americi 2013. godine, gde je ona radila kao igračica u jednom noćnom klubu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela George (@danielarajic)

Njih dvoje su prošli dosta peripetija i trzacvica, ali onda su shvatili da su jedno za drugo i počeli da žive zajedno, a zatim se i venčali.

Dobili su dve ćerkice, a onda i dečaka kom su dali ime Pol Vuk Đorđe.

Ona je inače bila studentkinja Univerziteta u Majamiju i radila je u strip klubu da bi platila svoje obrazovanje. Nakon što je upoznala Džordža, odlučila je da se bavi manekenstvom, a onda ušla i u preduzetničke vode. Uspešna je influenserka, a zajedno sa prijateljicom Sarom Naser osnovala je brend kupaćih kostima.

Maja Nikolić
Maja Nikolić jedno je od zaštitnih lica TV NOVA i voditeljka emisije Među nama.

U svom dosadašnjem radu, otkad se sa 18 godina preselila iz rodnog Sarajeva u Beograd, Maja je videla i naučila mnogo. I mada je bila u višoj turističkoj školi, put ju je naveo na medije. Od detinjstva fascinirana televizijom, pronašla se u poslu pred kamerama.

“Celo moje školovanje posle Sarajeva je bilo vođeno onim kako je moglo, a ne onim kako sam htela. Nema tu odgovora koji povezuje to dvoje. Videla sam oglas za nova lica na BKTV, javila sam se jer od detinjstva nosim fascinaciju televizijom i htela sam da probam. Uspela sam i pronašla se u poslu koji me i danas jako raduje“, otkriva Maja.

Zanimljivo je da se Maja sa svojim današnjim suprugom upoznala na jednom letu do Atine pre više od 20 godina i od tada žive svoju ljubav, uz troje dece, dve ćerke i sina.

„Moja deca su već velika i dugo ne funkcionišemo po principu zabrana i dozvola. I to je istovremeno i lepše i teže. Međutim, sada najbolje vidim rezultate naših razgovora, suprugove i moje odluke da od malih nogu čujemo našu decu i uvažavamo njihovo mišljenje. Meni su divni ovi mladi ljudi koje vidim i kakvi su postali, sa svojim razmišljanjima i stavovima.“

Priča i koji su najveći izazovi za jednu mamu troje dece, koje vrednosti bi volela da im prenese.

„Tu sam ista kao i svaka žena. Volim onako kako nisam znala da je moguće, razmišljam o njih troje, čini mi se, neprestano, gde je ko, šta ga očekuje… Izazovi se podrazumevaju, savladavamo ih zajedno kao porodica. Moja deca su svoja, različiti su svako ponaosob. Naše je da ih podržimo, da ih usmerimo, da ih posavetujemo i pustimo. A ovo poslednje je verovatno najveći izazov. Ipak dovoljno je da budemo dobro, zdravo, da nalazimo radost svugde u životu.“

Anabela Atijas
Anabela je mlada započela vezu sa plesnim instruktorom Gagijem Đoganijem. Godine 1993. mu se pridružila u grupi Funky G, napravili su pravi bum, a njihove pesme se slušaju i danas. Onda je i rodila devojčicu koju je nazvala Luna.

29, June, 2023, Belgrade – The second Dragi Bravo festival, which will last from June 29 to July 1, started on lower Kalemegdan. Anabela Atijas. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
29, jun, 2023, Beograd – Drugi po redu Dragi Bravo festival, koji ce trajati od 29. juna do 1. jula poceo ja na donjem Kalemegdanu. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kada se njena ćerka Luna porodila, ona je progovorila o tome kako je biti mlada mama, ali i mlada baka.

„Rano sam postala mama, sa 21 godinu. I logično je bilo da ću postati mlada baka… Nije mi ništa čudno, ništa mi nije strano, zato što je to tolika ljubav i priroda je to tako napravila da se čovek sa tim rađa, to je normalan životni proces. Ja uživam u ovom statusu novopečene bake i ništa lepše nije moglo da mi se desi.“

Godine 2005. godine Anabela je dobila drugu ćerku Ninu, a pošto su dugo imali bračne probleme, u aprilu 2009. godine Anabela i Gagi su se razveli i raskinuli su poslovnu saradnju.

U aprilu 2012. godine je započela vezu sa biznismenom Andrejom Atijasom koji je 11 godina mlađi od nje. Krajem iste godine su se venčali. Pre 10 godina je rodila ćerku Blankicu. Anabela je muža podržala u želji da devojčicu odgajaju u jevrejskom duhu.

Anabela je tvrdila da je veoma srećna u drugom braku i smatra da nije mogla da izabere boljeg supruga. Takođe joj je bilo važno to što je prihvatio njenu decu iz prvog braka i što ih ne razdvaja iz od njihove ćerke. Govorila je da je on uvek tu da je sasluša, ali da mu ne dozvoljava da joj se meša u posao jer sama želi da snosi posledice ukoliko pogreši.

Anabela i Andrej su se u međuvremenu razveli, ali ostali su jako bliski.

zadovoljna.nova.rs