Muškarci priznaju zašto su im starije žene neodoljive

Zanimljivosti

Priznajte, većina nas zamišlja par kao mlađu ženu sa starijim muškarcem. Veza u kojoj je muškarac mlađi nije bila široko prihvaćena u prošlosti. Danas su ljudi otvorenijeg uma i stvari poput razlike u godinama više ne igraju veliku ulogu. Možda se čini iznenađujuće, ali mnoge muškarce zapravo privlače starije žene iz različitih razloga.

Starije žene znaju što žele.

Ono što muškarca od početka privlači starijoj ženi je njezin jasan fokus. Ima snažnu predodžbu o tome što želi i usmjerava svoju energiju na postizanje većih ciljeva. Dok mlađe dame još uvijek istražuju svijet kroz veze i dramu, starije su žene fokusirane na poboljšanje vlastitog života i života svojih najmilijih. Muškarci cijene to što s njom neće biti nagađanja jer mogu biti iskreni u vezi.

Starije žene znaju više o životu.

Starije žene imaju više iskustva u životu, izlascima i vezama općenito, što muškarcu omogućuje da od nje nauči toliko novih stvari. Ona nudi svoj pogled na nekoliko pitanja, a njezino bogato životno iskustvo pomaže čovjeku da realnije sagleda život i vodi ga ka sazrijevanju na višim razinama. Ove žene imaju sposobnost vidjeti muškarca na način na koji on sam sebe ne može vidjeti. Ona mu pokazuje kakav je čovjek i motivira ga za postizanje većih ciljeva.

Tjeraju da stvari gledate iz druge perspektive.

Veza sa starijom ženom daje vam priliku za rast. Naravno, odnosi nam općenito pomažu da naučimo stvari o sebi i tko smo, no starija žena će vam pomoći da shvatite svoje osjećaje na dubljoj razini. Ne morate se s njom igrati umnih igrica, ne trebate je tjerati da pogađa, jednostavno joj recite što vam je na umu i nećete biti pod pritiskom. Ovo gradi jaču povezanost unutar partnerstva i pomaže u izgradnji snažnog, zrelog odnosa.

Samouvjereni su i neovisni.

Dok mlađe dame još uvijek traže pažnju i odobravanje javnosti, starija se žena osjeća ugodno u vlastitoj koži. Ona se ne treba nikome dokazivati ​​i ne traži odobravanje. Osjeća se ugodno u svijetu. Njezino samopouzdanje i način na koji se ponaša jednostavno su magnetski. Starije dame uživaju u muškoj pažnji, a istovremeno se fokusiraju na druge važne stvari.

Emocionalno su zreliji.

Starije žene imaju više životnog iskustva i puno su više toga prošle u životu. Znaju kako ne pretjerati i kako kontrolirati svoje emocije i ponašanje. Ali to sigurno ne znači da su dosadni i da ne znaju što znači zabava. U većini slučajeva jednako su razigrane i djetinjaste iznutra kao mlađe dame, vole čavrljati i lijepo se zabavljaju sa svojim partnerima.

Imaju istančan ukus.
Neki muškarci vole osjećaj smirenosti koji imaju starije žene. Mlađe dame posjeduju bezobzirnu energiju koja može biti dražesna i primamljiva, ali ova osobina neće privući sve muškarce. Mnogi mladići preferiraju sporiji i mirniji način života koji je opuštajući i miran. Većina starijih žena preferira mirne hobije poput vrtlarstva, izrade i slikanja ili provođenje noći na hladnom mjestu kao što je jazz bar, umjesto obavljanja neke hiperstimulirajuće aktivnosti.

Oni su intelektualni sugovornici.

Starije žene su zrele i izvrsne sugovornice. Njihovo životno iskustvo omogućuje im razumijevanje svijeta na dubljoj razini. Štoviše, statistika kaže da većina žena starijih od 30 godina ima diplomu. Obrazovane žene su pametne i sposobne su voditi dubok razgovor o gotovo svakoj temi: okolišu, zajednici, putovanjima, medijima itd. Imaju vlastito mišljenje o bilo čemu i to je ono što ih čini privlačnima muškarcima.

Financijski su stabilni.

Nije tajna da dečki također žele financijsku sigurnost, bez obzira na to koliko su mladi ili stari. Većina starijih žena ima dobro uspostavljenu karijeru, ima novac u mirovinskom fondu i ima jak osjećaj financijske odgovornosti pri plaćanju svojih računa. To znači da i muškarci ponekad žele da ih se naziva šećerom.

Djeca su napustila gnijezdo.

Ovo može zvučati grubo, ali ne želi svaki muškarac preuzeti odgovornost za odgoj djece. Većina starijih žena ima odraslu djecu koja više ne žive s njima. To omogućuje muškarcu i njegovoj starijoj strasti da se koncentriraju jedno na drugo i daju sve od sebe svom partneru. Možda zvuči sebično, ali neki muškarci više vole imati žensku pažnju samo za sebe, bez potrebe da je dijele s njezinom djecom.

Majčinski odnos

Neki muškarci traže zrele žene jer žele biti zbrinuti. Ovdje govorimo o mentalnoj i emocionalnoj potpori koju starija žena može dati svom muškarcu. Ovo se također naziva “mamin sindrom” – stanje u kojem muškarac treba ženu da radi sve umjesto njega, od kuhanja do odabira njegove odjeće. Međutim, neće sve starije žene to trpjeti.

Dobra je u kuhanju.

Starije žene već su savladale umjetnost kuhanja, mogu skuhati bilo što od nule, a gotovo uvijek će biti super ukusno! Mlađe dame manje kuhaju i radije jedu vani ili naručuju dostavu hrane, dok starije žene i dalje vole kuhati za svog muškarca. Također cijene dobru, zdravu večeru s obitelji. Domaće, toplo i ekstra ukusno!

cinjenice.ba