SUTRA TAČNO U 19:55 ČASOVA STIŽU VELIKE PROMJENE: 28. jul je datum koji je VAŽAN za 4 ZNAKA

Zanimljivosti

Mlad Mjesec u vatrenom znaku Lava očekuje nas sutra 28. jula u 19.55 časova i imaće snažan uticaj na sve horokopske znakove, a posebno na Lavove

Mlad Mjesec u Lavu je važan jer nas istog datuma očekuje i početak retrogradnog Jupitera u Ovnu, tako da imamo dva velika događaja koji će obilježiti ovu sedmicu.

Mlad Mjesec u Lavu je astrološki događaj koji će u nama probuditi želje koje nosimo u srcu. Zbog toga ćemo sutra kada bude mlad Mesec u Lavu osvestiti u sebi tačno onaj dio koji je bio potreban da napravimo promene.

Mlad Mjesec u Lavu će napraviti i pozitivan aspekat sa Jupiterom, pa će nam to biti sreća i neka vrsta pomoći da osvijestimo taj dio sebe koji smo potiskivali. Astrolozi su saglasni da će mlad Mjesec u Lavu donijeti velike promjene.

Mlad Mjesec u Lavu će snažno uticati na sve znakove, a posebno na Lavove, Bikove, Škorpije i Vodolije. Njegovo pozitivno dejstvo će najviše osjetiti Ovnovi i Strijelčevi.

LAV
Mlad Mjesec u vašm znaku navodi vas na preispitivanje o sopstvenom životu. Osjetićete nalet snažne energije ali i poriv da se borite za ciljeve koji su vam važni. Pokazaćete borbeni duh i istrajnost u svojim ciljevima. Mlad Mjesec u vašem znaku uhvatiće dobar aspekat sa Jupiterom iz Ovna, pa imate šansu da promenite nešto u svom životu zbog čega ćete se osećati bolje kao osoba.

VODOLIJA
Mlad Mjesec donosi vam preispitivanje braka ili partnerstva koje vam je bitno. Partner će željeti jedno, a vi drugo. Zbog toga će biti teško da pronađete kompromis. Borićete se za svoje snove, a partner to neće uspjeti da razumije. Probajte da pronađete balans u odnosima koji su vam važni.

ŠKORPIJA
Mlad Mjesec u desetom polju donosi vam borbu za ciljeve u karijeri. Imaćete utisak da je to komplikovanije nego što jeste, ali će vam biti najbitnije da konačno radite ono što volite. Mnogi pripadnici vašek znaka će konačno shvatiti šta je ono čime žele da se bave u poslovnom smislu.

BIK
Pred vama je datum u kojem ćete morati da rešite neke porodične odnose. Jedna osoba iz porodice, vjerovatno roditelj, zadaće vam mnogo briga. Taj odnos mora da se reši i zbog toga se osjećaju tenzije. U ovom periodu ćete se više baviti pitanjem stana.

Strijelčevi i Ovnovi koji će ovaj aspekat doživjeti kao pozitivan, po prvi put u svom srcu će osjetiti šta je ono što stvarno žele za sebe u životu. Zbog toga sutra treba da poslušate svoje srce i otkrijete šta je ono što istinski želite.

(informer.rs)