Nakon Što Mu Je Dala Šut Kartu I Blokirala Ga, Asmin Se Javno Obratio Staniji: Nikad Neću Prestati Pokušavati

Showbizz

Nakon što mu je dala šut kartu i blokirala ga, Asmin se javno obratio Staniji: Nikad neću prestati pokušavati

Stanija Dobrojević suočila se prošle nedjelje u “Eliti” sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog vjerenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan. Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu poslije njenog razgovora s prevarenom Aneli, a nakon što je sabrala utiske, donijela je konačnu odluku.

Kako je otkrila, ona je Asmina blokirala i ne želi da ga čuje, dok on s druge strane otvoreno pokazuje da ne prihvata kraj. To je definitivno i zvanično! Naš posljednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno.

Ne postoji više nikakve šanse – na “bloku” je, ne želim da ga čujem!

Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno – pričala je Stanija i dodala:

Nisam još pričala sa njima, ovdje sam sa drugaricama, na skrivenom mjestu (smijeh).

Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate… (smijeh).

Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina.

Svi bivši bi da me tješe, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:”Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu” (smijeh) – otkrila je Stanija prije nekoliko dana, a sad se Asmin oglasio putem storija na Instagramu gdje je objavio Stanijinu fotografiju uz poruku:

Nikad neću prestati pokušavati. Jer kad nađeš pravu nikad ne odustaješ – napisao je Asmin u opisu storija na Instagramu.

 Kurir