Trudna Aleks I Car Se Pomirili Zbog Bebe

Showbizz

Trudna Aleks i Car se pomirili zbog bebe…

Aleksandra Nikolić i Filip Car su zbog kćerke koja će uskoro doći na svijet odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Njih dvoje su veoma aktivni na mrežama, a Filip nerijetko na društvenoj mreži Tiktok drži lajvove.

Naime, na jednom Instagram profilu, koji se bavi aktuelnim i starim rijaliti učesnicima, objavljena je fotografija na kojoj se vidi da je Aleksandra tačno u ponoć poslala gif u obliku srca dok je Filip držao lajv uključenje, a njima je tada zvanično bilo devet mjeseci otkako su otpočeli odnos. Ona je sve vrijeme pratila šta on priča, a u trenutku kada je vidio njenu poruku, Filip se nasmijao i nastavio da priča.

Inače, Aleksandra je navodno zahtijevala od Filipa da svoj zajednički život započnu u Beograd, na šta je on već pristao i navodno je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od njenih para.

-Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru.

-Međutim, Aleks ga je uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da se preseli u Beograd – otkriva izvor blizak Aleksandri.

-Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mjesto.

-Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para.

-Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.

 Informer