Posvojila sam dijete suprugove bivše žene kako ne bi odrastalo u sirotištu

Zanimljivosti

Christie Werts (48) iz Ohia nedavno je digla veliku buku. Učinila je nešto što vjerojatno ne bi učinila svaka žena: posvojila je sina suprugove bivše žene. Pobuda za njezinu gestu bila je ljubav i osobno iskustvo iz djetinjstva.

Christie nije oklijevala posvojiti dijete kad je za to došlo vrijeme

Christie Werts (48) upoznala je svog supruga Wesleya prije pet godina. Par je spojio svoje dvije obitelji, uključujući Christienu djecu, Megan i Vancea, te Wesleyevu djecu, Austina i Dakotu.

Jednog dana primili su tužnu vijest: smrt Wesleyjeve bivše supruge i majke Austina i Dakote. Par je odmah donio veliku odluku i poželio dobrodošlicu svom novorođenom djetetu Leviju u svoju obitelj punu ljubavi.

Christie i Wesley dovršili su zakonsko posvajanje Levija u Januaru 2023. Trenutno odgajaju dječaka kao svog. Rekla je: “Kada sam saznala za Levija, bez oklijevanja sam rekla da ga trebamo usvojiti.”

Christie je imala teško djetinjstvo i nije željela isto za Levija

Christie je otkrila: “I ja sam bila posvojeno dijete i iako sam većinom imala sjajno iskustvo, nisam željela da on ode u udomiteljsku skrb. Moj suprug nije često razgovarao s obitelji biološke majke koja je rodila Levija u ponedjeljak, a umrla u petak.”

Dodala je: “Tada smo živjeli u drugoj državi, pa smo prodali našu kuću u Ohiju i unajmili jednu u Teksasu jer smo prvo trebali imati skrbništvo nad bebom, a zatim ga službeno usvojiti. To smo i učinili, a proces je trajao 16 mjeseci.”

Također je objasnila: “Iako je moje iskustvo u udomiteljstvu bilo, ukupno gledano, najbolje moguće, znao sam da je moja ljubav prema mojoj pastorčadi dovoljna da osigura da će ostati sa svojim polubratom, i naravno, nisam željela da Levi završi u sustavu udomiteljstva za usvajanje.”

“Volim djecu i vrlo brzo sam se vezala za svoje pastorke. Naravno, i ja sam se zaljubila na prvi pogled u svoju biološku djecu, samo ovaj put je bilo drugačije. Namjeravala sam upoznati bebu s kojom nisam bila u vezi i brinula sam se zbog okolnosti da bi one mogle stati na put ovoj ‘neposrednoj ljubavi’. Ali ukrao mi je srce i na kraju sam osjetila istu intenzivnu potrebu da ga zaštitim”, izjavila je posvojiteljica.

cinjenice.ba