CECA PLATILA LEČENJE BOLESNOM DEČAKU Majka i otac briznuli u plač, mali Srđan odlazi u Istanbul

Region

Mali heroj Srđan Jovanović rođen je u sedmom mesecu trudnoće, tačnije u 30. nedelji. Svoje prve dane života proveo je u inkubatoru, boreći se za život.

Do sada je imao već nekoliko operacija i njegovo stanje ide na bolje, a posle poslednje, koja je bila u februaru ove godine je izgovorio i svoje prve reči. Kada je rekao mama, Milica, Srđanova majka, je ceo dan plakala.

Ekipa emisije “Srce za decu” koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 , sredom u 21.45 sati, na čelu sa voditeljkom Katarinom Manojlović obišla je malog heroja Srđana i njegovu porodicu i saznala da ono na šta Srđan najviše reaguje je muzika koja je i njegov lek zbog čega mu je ispunila želju da upozna Svetlanu Cecu Ražnatović.

Međutim, nakon emitovanje emisije svi su pričali o Cecinom gestu, jer je platila 19.000 evra njegove lečenje matičnim ćelijama i on u ponedeljak odlazi za Istanbul.

Podsećanja radi, u emisiji koja se emitovala u sredu, u porodični dom Jovanovića ušetala je naša najveća zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

– Kako si sladak i meden – rekla je Ceca kada je ugledala malog heroja Srđana, a kada je čula da ovaj mali heroj ima dijagnozu cerebralne paralize, epilepsije i hidrocefalusa i da matičnim ćelijama postoji rešenje upitala je samo koja su sredstva potrebna da mu se pomogne.

Na majčine reči da je potrebno 19.000 eura i da ode u Tursku kao i da je sve pokušala da uradi bez matičnih ćelija, ali da je nemoguće Ceca je rekla:

– 19.000 evra? Ja ću vam pomoći, ja ću vam dati te pare. Nisam znala da to može.

Kada je majka zaplakala Ceca joj je kratko rekla:

– Nemojte molim vas, samo da postoji lek. Rasplakaćete me, nemojte molim vas.

Nakon svega se oglasila i Srđanova mama koja je rekla da sa sinom ide za Istanbul u ponedeljak.

Lepe vesti! Samo da vam javimo, Srđanu je urađen pregled EEG i promenjena mu je terapija. U ponedeljak 16.10.2023. putujemo ponovo u Tursku. Za 18.10. imamo zakazane pripreme, a 19.10. prvi dozu matičnih ćelija, a potom krajem novembra drugu. Nadamo se najboljem. Hvala Ceci i emisiji “Srce za decu” – Blic televizije još jednom – poručila je Srđanova mama nakon emitovane emisije.

blic.rs