923.000 pregleda: Duet srpske pjevačice i hrvatskog pjevača prvi je u trendingu

Region

PRIJE dva dana izašla je pjesma Pola sunca u izvedbi srpske pjevačice Marije Šerifović i Matije Cveka koja je oduševila ljude, a sada se s više od 923 tisuće pregleda popela na prvo mjesto YouTube trendinga.

Šerifović je izdala novi album pod nazivom Dolazi ljubav na kojem se našao i duet s hrvatskim pjevačem. a ljubavna balada postala je hit na YouTubeu.

“Naježila sam se od ljepote, koja pjesma, koji duet! Bravo Maro i Matija”, “Divan spoj glasova” i “Kakav duet. Divno vas je slušati zajedno”, samo su neki od komentara.

“Kapa do poda za pjesmu, svaka vam čast… Veliki pozdrav iz Hrvatske…Koji duet…”, napisao je jedan obožavatelj.

“Kako je lijepo čuti pjesmu bez zavijanja i turbofolka! Kako je lijepo čuti kvalitetu”, napisao je obožavatelj iz Srbije, a drugi se nadovezao: “Ujedinjeni Balkan. Kako je ovo lijepo kad smo zajedno ujedinjeni u lijepim stvarima. Tako treba biti.”

Srpski turbofolk u Hrvatskoj
Podsjetimo, ovih je dana vijest da je srpska turbofolk zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala čak četiri koncerta zakazana za prosinac ove godine u Areni Zagreb izazvala burne reakcije javnosti, a danas je stigla vijest da je otkazan koncert srpskog pjevača Saše Kovačevića koji se trebao održati u studenom u Bibinjama zbog neslaganja mještana s izborom izvođača.

index.hr