„Pa reci breee“ – Novak vikao na Ivaniševića u 4. setu: Nakon meča ispratio Đerea gospodskim potezom

Region

Nije bilo lako Novaku Đokoviću u 3. kolu US Opena, pošto je Laslo Đere igrao neverovatan tenis koji mu je mogao doneti senzaciju. Zbog toga i ne čudi što je Novak u pojedinim trenucima meča bio nervozan, kao što je to bio slučaj na startu četvrtog seta, kada je vikao na ljude u loži i Gorana Ivaniševića.

Pa reci, breeeeee“, vikao je Novak posle jedne duple greške, da bi kasnije i izgubio taj gem.

Na kraju, od 0:2 je stigao do 3:2 i plasmana u osminu finala gde ga čeka Hrvat Borna Gojo. Laslo Đere taj koji je takođe zaslužio aplauze nakon sjajno odigranog meča.

Aplauz je dobio i od samog Đokovića koji je gospodskim potezom – upravo aplauzima – ispratio Đerea sa terena u svlačionicu, pre davanja izjave.

Osim Đokovića, i publika je ovacijama pozdravila momka iz Sente koji bi ovakvom partijom dobio skoro svakog rivala – ali ne i najboljeg ikada.

„Odigrao sam dva različita meča u jednom praktično, rezultat u trećem i četvrtom setu nije pravedan, mislim da je bio mnogo bliži. Nikada ga nisam video da ovako igra, izuzetno dobro je osećao loptu, bio je taktički dobro pripremljen. Odlično je otvorio meč, komfornije se osećao na početku. Iskreno, ja sam morao da igram na većem nivou u prva dva seta. Rekao sam mu na mreži da ovako nastavi, jer ako bude nastavio da igra ovako samo će napredovati na listi. Sjajan momak, jako radi i sada je pokazao da zaslužuje da bude bolje pozicioniran na ATP listi“, poručio je Novak Đoković.

Izvor: telegraf.rs