Pao na sceni, gurao obezbeđenje, pa visio sa bine: Reper šokirao ponašanjem na nastupu

Region

Reper Nenad Marinković, javnosti poznat kao Gastoz, iznenadio je publiku svojim “neobičnim” ponašanjem na jednom nastupu u Obrenovcu.

Reper i nekadašnji rijaliti učesnik našao se u centru skandala kada je snimak sa njegovog nastupa počeo da kruži društvenim mrežama.

Naime, na snimku se vidi kako je Gastoz tokom pevanja pao na bini, a obezbeđenje je odmah reagovalo i pomoglo mu da ustane.

Međutim, reper je, odmah nakon što je ustao, momka iz obezbeđenja odgurnuo od sebe i pokušao da nastavi sa pevanjem, ali bezuspešno.

U jednom momentu Nenad marinković, poznatiji kao Gastoz, navalio se preko ograde koja je delila binu i publiku i nekoliko sekundi visio sa nje.

Posle ovog poteza koji je na trenutak zbunio prisutne nastavio je sa izvođenjem pesme.

@anjaaalinda

nije bratu nista, on to tako voli #fyp #gastozz #obrenovac #padam

♬ original sound – 🪸

Njenogovo ponašanje je jedan deo publike šokiralo, pa su se zapitali da li je u alkoholisanom stanju, dok je drugi deo zaključio da je to „standardno ponašanje“.

U poslednjih nekoliko godina, a sve intenzivnije u prethodnih nekoliko meseci, na muzičkoj sceni sve više se skreće pažnja navodno „kontroverznim“ ponašanjem na nastupima. Izgleda da su pojedini muzičari, ili još više izvođači u usponu, u trci da skrenu pažnju publike upravo „kontroverznim ponašanjem“, koje sve više šira javnost ocenjuje kao „besmislene poteze u cilju skretanja pažnje“, a sve manje zaista ekscentričnim delom scenskog predstavljanja nekog muzičara.

nova.rs