Baka i djed sa suzama u očima posmatrali uspjeh unuke: Ovo je priča o najemotivnijoj sceni sa tri koncerta Aleksandre Prijović u Areni (FOTO)

Zanimljivosti

Emocije, koje je Aleksandra Prijović izazvala svojim glasom i pjesmama na sva tri koncerta u beogradskoj Areni, teško mogu da se opišu riječima, ali onih 50.000 ljudi koji su prisustvovali tom spektakl – sugurno znaju o čemu govorimo.

Red suza, red osmijeha, a onda i skakanja uz sada već dobro poznatom ritmu: DAM, DAM, DAM.

Poznato je već da je jedan od “krivaca” za uspjeh u karijeri ove mlade pjevačice njen suprug Filip Živojinović, koji joj je bio najveća podrška, a oštra oka posjetilaca su to i vidjela, jer je kao “dirigent” sva tri koncerta sjedio u režiji koja se nalazila na sredini Arene.

Međutim, postojale su dvije osobe ka čijem mjestu je svako malo tokom koncerta išao pogled mlade muzičke zvijezde. Baka i djed su sve tri večeri sa suzama u očima posmatrali uspjeh unuke, koju su prije više od 10 godina ispratili iz rodne kuće put Beograda, piše Blic.

Iako ima bezbroj fotografija koje su se stotine hiljada puta šerovale društvenim mrežama, jednu fotografiju izdvajamo kao najemotivniju sliku sa koncerata Aleksandre Prijović.

Čim je završila svoj posljednji koncert u beogradskoj Areni, Aleksandra je umorna ušla u prostoriju u kojoj je bilo na desetine ljudi, ali je njoj bio potreban samo jedan zagrljaj.

Muk, ponos, pune oči suza i milovanje po glavi. Slika potvrđuje i njenu izjavu na koncertu: “Najveća želja u životu mi je bila da vi, bako deko, doživite moj uspjeh. Volim vas”.

srpskainfo.com