Toliko sam volela da jedem sendvič kod dede u vulkanizerskoj radnji, obožavala sam miris guma, ulja i starih novina“: Evo kako je odrastanje u Beogradu nekad izgledalo

Zanimljivosti

Marina Stefanović o svom detinjstvu na Vračaru.

Pevačica Marina Stefanović je nedavno gostovala u našoj emisiji „Ispovest“ u kojoj je po prvi put u karijeru otvoreno progovorila o svojoj karijeri i privatnom životu.

Ovom prilikom nam je otkrila da je odrastala u petočlanoj porodici, sa roditeljima i dva starija brata, a da je tokom detinjstva često volela da provodi vreme kod babe i dede koji su živeli na Vračaru.

„Do treće godine života sam živela na Vračaru, a moja baka i deka na Konjarniku, Zvezdari, pa smo se zamenili. Život na Zvezdari je bio lep. Sada ne mogu da zamislim svoju bratanicu koja ima četiri godine da se igra na ulici, a ja kada sam bila mala, mama me pusti, svi se znamo, igramo se na ulici. Znali smo sve porodice, ko se čime bavi, bilo je samo da me mama vidi sa prozora i to je okej. Ja sada ne mogu da zamislim bratanicu koja ima četiri godine da se igra na ulici jer brže voze, nemaju vremena, gužve su. Tada su bile sve kuće, porodična dvorišta, nisu postojali investitori koji dođu i sreše ti kuću.“

„Odlazila sam kod bake i deke na Vračar, deda je bio vuklanizer, imao je vuklanizersku radnju, posle sam išla i u muzičku koja je bila nedaleko od njegove radnje. Završim sa muzičkom, kupim sendvič i dođem kod njega, toliko sam volela da jedem sendvič u toj radnji u mirisu guma. To mi je bilo tako posebno, sve umazano od ulja, neke stare novine, ništa mi nije smetalo. Baka me je vodila u park, odrastanje mi je bilo super“, kaže Marina, a šta je još dodala na ovu temu pogledajte u videu iznad teksta.

nova.rs