Upoznajte bebu Rumer Willis, koja je Bruce Willis i Demi Moore pretvorila u ponosne djedove i bake

Zanimljivosti

Službeno je! Bruce Willis i Demi Moore sada su baka i djed jer je njihova najstarija, 34-godišnja Rumer Willis, dobila svoje prvo dijete s indie glazbenikom Derekom Richardom Thomasom. Par je sretnu vijest obznanio cijelom svijetu i pružio nam pogled na njihov novi život, podijelivši prvu sliku svoje bebe i njezino nekonvencionalno ime.

Kasnije te godine, u Decembru, objavili su da očekuju bebu. Novopečeni roditelji su u utorak, 25. April, rekli da im je kći rođena kod kuće. “Ti si čista magija”, napisao je Willis uz sliku i dodao: “Ti si više nego što smo ikada sanjali.”

Za ime svoje kćeri, Willis je znala da želi nešto zanimljivo, jedinstveno i drugačije, s obzirom na vlastito rijetko ime i imena njezinih sestara, Tallulah i Scout. Njezin dečko je prepustio sve njoj i složili su se oko Louette Isley Thomas Willis.

Rumer je prva od 3 kćeri Bruce Willis i Demi Moore koja je rodila.

Prije poroda, Willis je ispričala da je njezina obitelj jako uzbuđena što želi dobrodošlicu novoj bebi i da je “zabavno dovesti prvog unuka u našu obitelj, pogotovo zato što smo u ovom trenutku tako velika grupa.”

Njezin otac, Bruce Willis, rekao joj je da se nada unuku, dok je njegova kći objasnila: “Čak i moj tata vrši pritisak na mene; rekao je: ‘Dakle, volio bih da imaš sina jer mi treba malo muške energije u ovoj grupi.’ Očito je puno žena. Ima 5 kćeri i moju mamu i maćehu. Samo ima puno ženske energije.”

Louetta Isley Thomas Willis rođena je u mješovitoj obitelji punoj ljubavi.

Rođenje Louette savršena je zraka sunca za obitelj Willis-Moore, jer su prolazili kroz teško razdoblje zbog dijagnoze demencije Bruce Willis. Svi su bili podrška glumcu i to ih je zbližilo.

Prvorođenče Willisa i Thomasa razveselilo je mnoge koji su novopečenim roditeljima požurili čestitati. Nova baka, Demi Moore, podijelila je, “Čista ljubav prema ovoj maloj ptičici❤️”, dok je Emma Heming Willis komentirala, “Omg, toliko je volimo 😍😍😍😍😍.”

Teta Tallulah je poželjela dobrodošlicu Louetti, rekavši joj: “Bok, moja mala latice. Voljet ću te svaki trenutak svakog dana! Tvoje šašave tete su opsjednute tobom.”

cinjenice.ba