ČUVENA RUSKA ASTROLOŠKINJA TVRDI DA OVA 2 ZNAKA U OKTOBRU ČEKA VODOPAD PARA: Finansije Će Im Biti NIKAD BOLJE, A Čeka Ih I Napredak Na Poslu

Zanimljivosti

ČUVENA RUSKA ASTROLOŠKINJA TVRDI DA OVA 2 ZNAKA U OKTOBRU ČEKA VODOPAD PARA: Finansije će im biti NIKAD BOLJE, a čeka ih i napredak na poslu

Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa nedavno je prognozirala veliku finansijsku dobit za dva znaka Zodijaka. Ona tvrdi da će ova dva znaka u oktobru imati odličnu novčanu situaciju, kao da će im se otvoriti i nove mogućnosti koje će im donijeti priliku za zaradu na duge staze. Važno je da se ne plaše promjena i da iskoriste sve šanse koje im se ukažu.

Sudbina će biti i te kako naklonjena Vodolijama! Otvoriće im se brojna vrata, čak i ona koja su im ranije bila zatvorena. Ovo je sjajno vrijeme da realizujete svoje ideje i napravite ozbiljan pomak u ostvarivanju različitih ciljeva. Najviše sreće imaće oni koji imaju svoj biznis, hobi od koga zarađuju ili projekte koji samostalno razvijaju. Ako sprovođenje vaših planova zahtijeva da preselite svoj radni prostor ili ih sprovedete na drugačijoj lokaciji od planirane, složite se sa tim! Možda će to dovesti do trenutne neprijatnosti, ali će biti nadoknađenom kasnijom dobiti. Ako imate neki hobi, ali još niste uspjeli da ga unovčite, sada je pravi trenutak za to – pokušajte da plasirate svoj proizvod ili uslugu.

Ribama će novac u oktobru donijeti timski rad i usko sarađivanje sa kolegama i nadređenima. Pokušajte da poslušate nadređene i da se ne raspravljate sa njima – razumijevanje i saradnja dovešće vas do napretka u karijeri, a samim tim i novčane stimulacije. Budite slobodni da izrazite svoje ideje i prijedloge, ali ne preduzimajte ništa na sopstvenu ruku. U predstojećem mjesecu ključna riječ je timski duh! Nemojte izbjegavati korporativne događaje, sastanke ni seminare – ona će vam donijeti nove informacije i poznanstva koja će vam ubrzati put do uspjeha i donijeti više prilika za zaradu!

(BlicŽena)