Beba je rođena s tumorom duplo većim od nje, no Bog nije dopustio da umre

Zanimljivosti

Beba je rođena s tumorom na kralježnici koji je duplo veći od nje, no Bog nije odustao od nje i dopustio da umre. On ima plan da djevojčica živi!

U ovoj čudesnoj priči liječnici su požurili spasiti bebu rođenu s tumorom na kralježnici koji je duplo veći od nje.

Liječnici su naizgled izrekli Baby Saylor Thomson smrtnu kaznu onog dana kada su je njezini roditelji prvi put vidjeli na ultrazvuku. Tada su njezini roditelji, Rachel i Kieran, saznali da Saylor ima tumor na leđima. Saylorove šanse za preživljavanje bile su “25 do 40 posto što se događa u jednom od 40.000 poroda.”

Bog je bio na djelu u utrobi
Unatoč napretku tehnologije, ne znaju svi liječnici sve. Nisu znali da Bog ima planove za bebu Saylor da prkosi izgledima i ljudskom razumijevanju. Ušuškanoj u majčinoj utrobi, Bog je već bio na djelu ispisujući priču ove slatke male djevojčice o tome kako će biti rođena da živi, raste i napreduje.

‘Kada su se socijalna radnica i kirurzi prvi put okupili kako bi nam rekli da ima male šanse da će uspjeti zbog prijevremenog rođenja i tumora, histerično sam plakala’, rekla je Rachel.

Profesor Kumar je rekao: “Saylorin tumor je bio iznimno velik i vrlo složen. Tumor se proširio u njezinu zdjelicu i abdomen. Mnoge od tih beba ne prežive trudnoću.”

Djevojčica je rođena tri mjeseca prerano s tumorom
Saylor je rođena tri mjeseca prerano s tumorom koji je težio dvostruko više od njezine porođajne težine na 1025 grama. Zatim je imala šestosatnu operaciju u kojoj je sudjelovalo 25 najboljih medicinskih stručnjaka. Već tada je sve iznenađivala svojom voljom za životom. Saylor se pokazala snažnom djevojčicom.

Danas Saylor ima skoro tri mjeseca i dobro napreduje kod kuće bez nuspojava zbog rođenja s tumorom na kralježnici. Njezini liječnici kažu da je sretna što je živa.

Slava Bogu za način na koji nas stvara, nosi i uči nas da su Njegovi putovi iznad naših putova. Saylor ima jedan nevjerojatan život.

saznajemo.info