„Dočekali su me kao kraljicu, uživala sam“: Ceca progovorila o nedavnoj proslavi naših sportista na kojoj je pevala, a potom rekla šta misli o Prijovićki

Uncategorized

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala na proslavi naših sportista, košarkaša, basketaša i tenisera Novaka Đokovića, a kako je istakla, to joj je bila velika čast i i dalje je pod utiskom.

„Kada sam izlazila na binu i počela da pevam ‘Beograd’, oni su popalili sve one prskalice. Dočekali su me kao kraljicu. Osećala sam se kao kraljica. Uživala sam. Pevala sam im sve što su želeli. Čitam na Tviteru komentare: ‘Zašto njima peva te pesme, a na koncertima ih ne peva?’ Moraću nešto da promenim pošto ljudi imaju različite ukuse. Kada otpevam ovu pesmu, svi kažu zašto nisi onu drugu. U dva sata ne može sve da stane. Bogu hvala, imam 200 hitova pa mogu da biram“, rekla je Ceca u emisiji „Ekskluzivno“.

Ovo leto za Cecu je bilo radno.

„Čak mi neki prijatelji i kolege kažu: ‘Pa, ti nisi nikada ovoliko radila’. Mislim da sam uvek puno radila. Mada, možda su i u pravu. Svaki drugi dan sam radila. Tempo je baš bio jak. Počela sam da se šalim na svoj račun: ‘Ja kao da sam radna pevačica, da sam zaposlena negde, pa pevam svaki dan’“, istakla je pevačica.

Nedavno se vratila i obavezama kao članica žirija „Zvezda Granda“.

„Počeli smo da snimamo. Zanimljivo je. Mi smo stara ekipa koja je jedva čekala da se sastane. Nama je zaista jako lepo“, rekla je Ceca na ovu temu.

Njen sin Veljko već duko se bavi boksom, a uskoro ga očekuje još jedan meč. Pevačica je iskreno rekla da su joj njegovi mečevi uvek stresni.

„Na mom koncertu je opuštanje, pevanje, a na njegovom poslu meni stres. Meni je svaki njegov meč poseban i svaki put se isto osećam, navijam. Nije to kao da sednete pa uživate u spektaklu. To je moje dete, moj sin i ja to drugačije proživljavam. To je ozbiljan sport. On ima krvničke pripreme. Trudi se i bori za svoje mesto pod suncem u tom sportu. Daje 120 odsto od svojih mogućnosti. Znam koliko ulaže u sve to i bude mi drago iz mnogo razloga kada pobedi“, rekla je iskreno Ceca.

Šuškalo se i da će njena ćerka Anastasija i fudbaler Nemanja Gudelj krajem godine napraviti svadbu. Međutim, pevačica kaže da u tome nema istine.

24, June, 2023, Belgrade – The finale of the 16th season of the Zvezda Grand music competition is being held in the Grand Studio, and 17 candidates are fighting for the prize. Svetlana Ceca Raznatovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
24, jun, 2023, Beograd – Finale 16. sezone muzickog takmicenja Zvezde Granda odrzava se u Grand studiju, a za nagradu se bori 17 kandidata. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Nemanja ima ozbiljan tempo i težak rapsored. Ima malo vremena kada su božićni praznici. Ako se budu odlučili, saznaćete svakako. Za sada nema planova“, istakla je ona na ovu temu.

Ceca je pohvalila i mlađu koleginicu Aleksandru Prijović koja je rasprodala tri Arene u Beogradu, ali i mnoge širom sveta.

10, August, 2023, Guca -Performance of Aleksandra Prijovic as part of the Pre-Assembly Days in Guca. Aleksandra Zivojinovic – Aleksandra Prijovic. Photo: M.M./ATAImages
10, jul, 2023, Guca – Nastup Aleksandre Prijovic u okviru Predsaborskih dana u Guci. Photo: M.M./ATAImages

Njena mlađa koleginica Aleksandra Prijović održaće niz koncerata u arenama što kod nas, što van granica Srbije, a Ceca kaže da ju je oduvek podržavala.

„Pa kako da ne. Ja joj pružam podršku od samih njenih početaka. Želim joj mnogo sreće. Napravila je sjajan uspeh. Treba da bude apsolutno ponosna na sebe“, rekla je, između ostalog, pevačica.

nova.rs