Nemoj gubiti vrijeme na muškarca koji ne može odlučiti želi li biti sa tobom

Zanimljivosti

Bio je sve što ste ikada željeli. Privlačan, duhovit, šarmantan i intrigantan. Pored njega, osjećali ste leptire u stomaku i svaki trenutak s njim bio je poput scene iz bajke. Ali negdje u dubini, nešto nije bilo u redu.

Bez obzira koliko ste ga voljeli i koliko ste se nadali da će on uzvratiti istom mjerom, nije mogao pružiti istu ljubav. Ako imate muškarca pored sebe koji nije siguran što želi s vama, vrijeme je da razmislite koliko ste važni u njegovom životu. Nemojte gubiti vrijeme s muškarcem koji nije u stanju donijeti odluku o svojim osjećajima prema vama.

Polovična ljubav nije dovoljna. Da, on osjeća nešto prema vama i brine se za vas, ali nije sto posto siguran u to. Zar zaista želite biti s nekim tko vas ne može voljeti u potpunosti? Vjerujte mi, zaslužujete pravu ljubav. Ako vas stvarno voli, ne bi mu trebalo vremena da razmisli o tome.

Ne bi trebao biti u nedoumici oko svojih osjećaja prema vama ili da negdje duboko u sebi vjeruje da će naći nekog boljeg. Ako ste mu zaista važni, već bi znao da ste žena njegovog života. Nemojte dopustiti takvom muškarcu da naruši vaše samopouzdanje. Nemojte dopustiti da vas uvjeri da je on najbolje što možete pronaći.

Zaslužujete nekoga tko može odlučiti da bude s vama bez ikakve sumnje. Dok ne pronađete tu osobu, nastavite naučiti voljeti sebe i ne ostanite s nekim tko je samo djelimično angažiran u vezi s vama. Kada shvatite da ste vrijedni nečijeg potpunog srca, a ne samo polovice, više nećete željeti biti s nekim tko ne može donijeti odluku. Bolno je kada vaš voljeni nije u stanju odlučiti želi li biti s vama ili ne. Pustite ga. Krenite naprijed i strpljivo čekajte nekoga tko će vas potpuno cijeniti i biti spreman donijeti odluku da bude s vama.

svezazenu.net