MARINA JE VLADIMIRU BILA MAĆEHA, A ONDA SE UDALA ZA NJEGA: Odgajala ga je 13 godina, a sada čekaju drugo dete

Zanimljivosti

Marina je Vladimiru bila maćeha, a njih dvoje venčali su se pre dve godine i sada očekuju drugo dete.

Marina je Vladimiru bila maćeha, a danas imaju sina, Foto: Printscreen/instagram
Marina Balmaševa (36) iz regije Krasnodarkse pokrajine živela je sa svojim bivšim suprugom Aleksejem (46) i njegovim sinom iz prvog braka Vladimirom (21) više od 10 godina.

Nakon što se razvela od Alekseja zaljubila se u 15 godina mlađeg Vladimira, za kojeg se udala pre dve godine, a par sada očekuje svoje drugo dete.

Naime, kada se Marina udala za Alekseja njegov sin imao je svega 7 godina, te ga je ona praktično odgajala do njegove 18 godine.

Marina se uadala sa svog 15 godina mlađeg posinka foto: Printscreen/Instagram/marina_balmasheva
Ono što je posebno šokiralo njene pratioce na Instagramu je činjenica da je, pokazujući jednom prilikom koliko je smršala, objavila upravo sliku na kojoj pozira pored Vladimira kada je imao 7 godina, a ona 22.

Marina na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke slike, a Vladimirov otac se oglasio i rekao da im nije oprostio prevaru.

“Bili su besramni. Vodili su ljubav i kad sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da me nije prevarila sa mojim sinom. Trčala je u krevet mog sina dok je spavam, nakon toga bi se vratila u krevet pored mene kao da se ništa nije desilo”, rekao je on za Dejli star.

Marina ne krije da je sa mužem potpisala i predbračni ugovor u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

“Okej, sada, sve dok ne stane na svoje noge, svi su troškovi na meni. Oboje jako dobro znamo ko šta zarađuje. Znala sam što sam potpisala, a znao je i on. Jednostavno ću ga voditi kroz život i podržavati”, rekla je Marina jednom prilikom.

Ona takođe bez problema ističe da je odradila pojedine plastične operacije da bi bila privlačnija svom mlađem partneru, a na Instagramu često kači slike na kojima se vidi drastična promena u njenom izgledu.

Na pitanje da li se kaje što je uništila jednu porodicu, Marina kaže da bi brak sa Vladimirovim ocem samo bio laž i obmana.

“Kajem li se što sam uništila porodicu? I da i ne. Stidim se jedino što sam ‘ubila’ stabilnost ‘mame i tate’. Da li bih se vratila bivšem? Ne. Osećam li bes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac”, objasnila je Marina.

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro dece i da trenutno sa njom, Vladimirom i njihovom biološkom ćerkom živi još troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

stil.kurir.rs