Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati!

Zanimljivosti

Najslađa vijest dana stiže iz Ferrera! Kinder ima novi neodoljivi slatkiš Mnogima najdraža marka slatkiša stalno proširuje svoj asortiman, a sada su se obitelji Kinder Buena pridružila i mala čokoladna jaja Zasad smo ga pronašli na policama u supermarketima u Britaniji i Njemačkoj – vjerujemo da uskoro stiže i kod nas! Koji god slatkiš izbaci Ferrerov slavni brend Kinder – dočekujemo ga s nestrpljenjem i veseljem! Pogotovo ako se radi o Kinder Buenu. Okus kremastog lješnjaka i čokolade zauvijek nas je osvojio i spremni smo za sve njegove oblike i varijacije. Nakon Velike Britanija, nedavno su na policama njemačkog Kauflanda viđena Kinder Bueno mini čokoladna jaja punjena svima omiljenom kremom, a nadamo se da ih uskoro možemo očekivati i kod nas.

udeći po njihovom izgledu, imaju vanjske ljuske od vafla i čokolade, unutar kojih je omiljeno kremasto punjenje. Iako na tržištu postoji čitavo mnoštvo malih čokoladnih jaja, sasvim smo sigurni da se ne mogu mjeriti s finom mliječnom kremom od lješnjaka u kombinaciji s hraskavim vaflom voljenog nam Kinder Buena.

Otkrili su dva super zanimljiva detalja o Kinder jajima i oduševili fanove: “Kako nam to prije nije palo na pamet?” A sudeći po komentarima ispod objava, jedva ih čekaju mnogi, a jedan korisnik ima i zanimljiv prijedlog – trebali bi doći s minijaturnom žličicom kako bi se lakše poslužili kremom. Na koji god ih način jeli, sigurni smo da ćemo u njima uživati!

miss7.24sata.hr