Multimilioner Traži Ženu Za Brak: Ovo Su Uslovi Koje Žena Mora Ispunjavati Da Bi Je Oženio!

Zanimljivosti

Želim i ja da imam svoju porodicu, sa kojom ću provoditi vrijeme poslije napornog posla, ali danas je teško pronaći osobu koja će da ispunjava sve kriterijume koje sam postavio. – rekao je Skot.

Andy Scott ima 41. godinu, živi u Plimutu i kada je imao 26. godina uspio je da zaradi svoj prvi milion. Svoje bogastvo je povećavao sve do tridesete godine, kada ga je pogodila ekonomska kriza i ostao je gotovo bez ičega.

Međutim svojim radom i zalaganjem uspio je ponovo sve da napravi, odnosno izdigao se iz pepela i napravio imperijum. Prema njegovim riječima, uspio je da obezbjedi sve za svoju porodicu, da imaju lijep i lagodan život, te je sada idealno vrijeme da pronađe ženu za sebe, koja će mu roditi djecu. On je u potrazi za ženom sa kojom će zimi da ide na Alpe, dok ljeti mogu krstariti Mediteranom.

”I ja želim sada da imam svoju porodicu, ali teško je pronaći ženu koja ispunjava svaki moj kriterijum. Išao sam na razgovor sa terapeutom i on mi je rekao da moram se potruditi oko izbora partnerke, baš kao što se trudim oko posla. Biti ću jako sretan ako pronađem svoju srodnu dušu.”

Žena koja se prijavi mora biti inteligentna, jednostavna, da voli prirodu i šetnje, da voli djecu i da se može snaći u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađe.

glasregije.com