”Meni Gradskoj Ribi Ste Doveli Seljaka Iz Medveđe! Mlada Napravila Potpuni SKANDAL U Emisiji Kada Je Vidjela BUDUĆEG MUŽA!”

Region

Gordana Anđelković postala je jako poznata nakon što je prikazana emisija u kojoj je ona gostovala, kada je napravila potpunu pometnju i nije željela da pristane na brak sa gospodinom kojeg joj je produkcija ”namjestila”. Učesnica ovog šou programa bila je uvrijeđena kada je vidjela muškarca za kojeg je trebala da se uda, a nije joj se nimalo svidio.

Obzirom na cijelu situaciju i skandal koji je nastao, ona je zahtjevala od voditeljice da se pocijepa i poništi ugovor, kojji s mora potpisati prije samog početka snimanja emisije, te nije željela da se njen lik prikazuje i svi vide da je na bila učesnik.

Gordana je na samom početku otkrila da je jako impuslivna, ali i da polako uči kako treba da kontroliše svoj bijes, te joj nekada to polazi za rukom a nekada ne. Međutim, kada je ugledala potencijalnog supruga , ona nije mogla da se kontroliše nego je sav bijes iskalila na njemu i voditeljici. Milivoje Jovanović je bio mladoženja, a kada ga je Gordana upitala odakle dolazi, on je rekao ”iz Medveđe”, zbog čega je ona samo odmahnula rukom i rekla ‘ćao’.

”Nemoj se uvrijediti, mogu ti samo reći izvini, ali ti nikak nisi moj tip, ne sviđaš mi se nimalo i to je to. Osim toga nisi iz Beograda, čak mi se ne sviđa ni stajling koji furaš. ”- rekla je, a onda je počela da se obraća voditeljici:

Kada si vidjela njega i mene o čemu si ti razmišljala ženo? Šta si tada mislila, ženo majke ti? Trebala si bacati pasulj, pa bi možda našla mi i boljeg od njega. Idi ti s njim na piće ako ti se dopada!”

glasregije.com