Upoznajte supruge košarkaša Srbije: Dvije dame su prave prirodne ljepotice…

Showbizz

Košarkaši Srbije danas, 10. septembra, će odmjeriti snage sa nacionalnim timom Njemačke u finalu Mundobasketa, a dok nestrpljivo iščekuju da izađu na parket, upozajte njihove ljepše polovine.

Oni će danas imati podršku čitave zemlje, možda i najvažnije od ljudi koje najviše vole, pa samim tim, supruge i djevojke.

Većina njih se ne eksponira pretjerano u javnosti, iako su neke aktivne na društvenim mrežama i rado ijele neke djeliće svog privatnog života, te uživaju u kreiranju lijepih fotografija.

Devojka Filipa Petruševa – Tiana Šumaković
Filip Petrušev je jedna od najvećih mladih nada košarke, a ovaj sportista je već nekoliko godina u vezi sa atraktivnom Tianom Šumaković.

Ona je od njega starija četiri godine, a velika mu je podrška i često ga prati na mečevima. Jednom prilikom je i javno stala u njegovu odbranu nakon što ga je dio javnosti bez razloga napadao kada je Filip morao da daje izjavu u policiji zbog napada francuskog centra Matijasa Lesora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiana Šumaković (@tiana.sumakovic)

Tiana je izrazito atraktivna i stratsveni je zaljubljenik u modu, pa na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije svojih trendi i šik odjevnih kombinacija.

Supruga Alekse Avramovića – Teodora Avramović
Misteriozna Teodora je najveća Aleksina podrška, što je i sam priznao na jednoj od njenih fotografija. Par je stao na ludi kamen u septembru prošle godine, a košarkaš je podijelio nekoliko fotografija sa crkvenog venčanja, gdje se vidi jednostavna, sofisticirana vjenčanica njegove žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Avramovic (@aleksaavramovic)

Ona je inače nepoznata javnosti i ne koristi društvene mreže, ali zato Aleksa često dijeli zajedničke fotografije na Instagramu na kojima se jasno vidi da je Teodora jedna lijepa, elegantna mlada dama.

Supruga Marka Gudurića – Aleksandra Dujović
Marko Gudurić je od avgusta 2021. u srećnom braku sa Aleksandrom, a par je iste godine u decembru dobio i sinčića. Veoma su privraženi jedno drugom, a jedan pogled na Instagram profil talentovanog košarkaša dovoljan je da se uvjerite koliko uživa u ljubavi sa svojom lijepom suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

On često dijeli zajedničke, ali i njene samostalne fotografije, a Aleksandra je nejgovana dama prirodne ljepote sa modernim stilom oblačenja. Par živi podalje od očiju javnosti i trude se da svoju privatnost sačuvaju za sebe, pišu srbijanskimediji.

radiosarajevo.ba