Glumica rodila sina u 56. godini: „Kada je posumnjao na trudnoću, doktoru sam rekla da je lud“

Showbizz

Nakon neuspele vantelesne oplodnje, dobila je treće dete.

Poznata brazilska glumica Klaudija Raja udata je za kolegu Jarbasa Homema de Mela, a 11. februara na svet je donela njihovo prvo zajedničko dete, sina Luku.

Naime, ona iz prethodnog braka ima dvoje odrasle dece koja imaju 25 i 20 godina, a Luku je rodila u 56. godini života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

„Kada me je doktor zamolio za beta, test krvi za trudnoću, rekla sam: ‘Dušo, stvarno si lud. Odakle ti ideja? Imam 55 godina.’ Otišla sam u apoteku, kupila Clearblue, nisam mogla da izdržim. Rekla ‘moram da uradim test’ – test koji svi rade – kako da čekam dan i po da dođe rezultat analize krvi? Ne mogu to da podnesem. Onda sam uradila test i bio je pozitivan. Nije mi bilo jasno, ipak imam 55 godina“, pričala je glumica za strane medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Ona je, naime, zamrzla jajne ćelije u 48. godini, a lekari su joj rekli da joj je sa 50 počela menopauza i da nema šanse da zatrudni. Čak ni vantelesna oplodnja koju su ona i njen suprug probali 2021. godine nije bila uspešna i već su počeli da se mire sa tim da neće imati zajedničke dece.

Ipak, lekar joj je kasnije rekao kako je ponovo počela da ima ovulaciju, te da se može desiti da zatrudni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

„Luka je stigao u subotu uveče da nas obasja! Stigao je ovde 11. februara i već je preuzeo svoj prostor. Prošlo je. Svet je od tada dobio novu boju za našu porodicu. Preplavljeni smo srećom i ljubavlju! Dobro došao Luka“, napisala je ona na Instagramu nakon rođenja sina.

nova.rs