RIZO HAMIDOVIĆ U SVOM STILU: Prvi put me ofarbao onaj prevarant Malovčić

Showbizz

Legendarni Rizo Hamidović, kojeg od milja zovu Tajo medijski se rijetko eksponira. Priprema nove pjesme sa Samirom Zavlanom i Zlatkom Sijerićem. Nastupa na svadbenim veseljima, gdje mu nema ravnog. Promijenio je imidž; zapustio je bradu po uzoru na Šon Konerija.

-Svi mi kažu da mi lijepo stoji, pa rekoh hajde da i ja njegujem taj neki mačo imidž. Red je da se i ja malo dotjeram. Vidite da se i muškarci danas farbaju. Uzimaju nekakve vitamine da izgledaju svježije, a ja ako se odlučim da dalje dotjerivanje – možda stavim silikone malo na kukove i stražnjicu – kaže Rizo, te otkriva da farba kosu.

-Prvi put me ofarbao u Frankfurtu onaj prevarant Malovčić. Izašao ja iz rata u Sarajevu, došao u Frankfurt, sreo se s njim i on meni reče: “Tajo trebao bi se malo ofarbati!”. Kupi neku farbu, donese je i ofarbaše me Hanka Paldum i Hanka, supruga rahmetli Mehe Puzića. I tako se farbam do danas. Ali me sramota kada vidim neke kolege danas koji se frabaju, ali farbom od četiri marke, a moja košta u Njujorku 120 dolara. Pa kada se oznoje sve im farba sa kose curi po licu, pa ih ne možeš prepoznati – u svom stilu priča Rizo.

presmediabih.com