POLICAJKU DŽENITU PREBACILI IZ TUZLE U GRADAČAC ZBOG VEZE SA OPASNIM MOMCIMA I KRIMINALCIMA

Region

Direktor Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona Dževad Korman donio je odluku o suspenziji policajke iz Gradačca Dženane Selimović, koja se prethodnih dana spominjala u medijima kao osoba koja je navodno Nerminu Sulejmanoviću odala lokaciju gdje se krila njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Mojoj se branjenici prijeti životom i rano ujutro ću kontaktirati Tužilaštvo tuzlanskog kantona i zatražiti da dobije zaštitu 24 sata i to od strane pripadnika Državne agencije za istragu i zaštitu i to sve dok se ne utvrdi je li ona za bilo što odgovorna što joj se stavlja na teret. Njezin je život u ovom trenutku ugrožen”, rekao je advokat.

Međutim policajca Dženana Selimović već je ugrozila sigurnost i prekršila zakon u Tuzli gdje je iz policijske stanice Centar prebačena u Gradačac i to zbog iste stvari koja joj se stavlja na teret ovih dana piše Crna-Hronika.

Dženana Selimović je već povezana i to sa više kriminalnih osoba u Tuzlanskom kantonu te je to razlog zašto je “završila” u Gradačcu. Nakon što je prebačena, izgleda da se opet “spetljala” sa kriminalnim osobama poput Nermina Sulejmanovića.

Nažalost dokaze odnosno fotografije sa kriminalnim osobama opasnim po društvo ova policajka je imala i na društvenim mrežama koje su brzo izbrisane kako se ne bi našle u rukama medija ali i inspektora koji rade na ovom slučaju.

Kako doznaje portal Crna-Hronika ovu mladu policajku su već povezivali sa opasnim momcima sa druge strane zakona kao što su N.N. koji je povezan sa klanom Mirse Švicarca a njeno ime povezuje se i sa opasnim J.B. iz Tuzle.

Dženana je također bila u ljubavnoj vezi sa policijskim službenikom iz Tuzle, ali je i njihova veza “propala” zbog povezanosti sa kriminalnim osobama.

Policajka Dženana je najbolja prijateljica kćerke visoko pozicioniranog policijskog službenika MUP-a Tuzlanskog kantona PS Gradačac sa kojom je ljetovala te su objavljivale zajedničke fotografije sa istog koja je imala administatorski pristup Nerminovoj Viber grupi koja je pratila policijske službenike iz Gradačca.

Istražitelji sve dokaze imaju, a istraga se nastavlja.

crna-hronika.info