Šumaherov sin objavio da je u vezi sa lepoticom iz Srebrenice: On je isti otac, a svi opčinjeno gledaju u nju

Svijet

Mik Šumaher ne krije da je zaljubljen u Lajlu Hasanović, koja živi i radi u Kopenhagenu. Sin čuvenog Šumahera javno je otkrio da je u emotivnoj vezi kada je objavio na svom Instagram profilu zajedničku, crno-belu fotografiju, sa plavokosom lepoticom.

Mik Šumaher (24) nemački vozač Formule 1, u kojoj je rezervni vozač u ekipi Mercedesa, javnosti je najpoznatiji kao sin sedmostrukog svetskog prvaka Formule 1, Mihaela Šumahera.

Mick koji je slika i prilika slavnog oca, kojeg posle teške nesreće na skijanju u javnosti nismo videli godinama, javnosti je i te kako zanimljiv, a zahvaljujući Formuli 1, ali i slavnom prezimenu, već je stekao i naklonost brojnih obožavateljki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Ali, na njihovu žalost on je, kao što je potvrdio sam na svom Instagram profilu, zauzet. Mik Šumaher objavio je fotografiju na kojoj pozira s lepom plavušom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Medijima nije trebalo dugo da saznaju ko je atraktivna lepotica koja je osvojila njegovo srce. Reč je o manekenki Laili Hasanović, koja živi i radi u Kopenhagenu, ali poreklom je iz Srebrenice, piše “tPortal”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Par se upoznao na Grand Prixu u Belgiji, gde se, očigledno, i dogodila ljubav. Iako je rođena i odrasla u Danskoj, Laila često posećuje Srebrenicu. Iza sebe ima i jedan izbor lepote. Naime, 2019. je bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, ujedno je jedna od angažovanijih lica u modnom svetu.

zena.blic.rs