Ovo je Nizama, nevenčana supruga monstruma iz Gradačca: Porodica i prijatelji se u suzama opraštaju od mlade majke

Crna hronika

Nizama Hećimović brutalno je ubijena od strane njenog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, koji je u krvavom piru lišio života četiri osobe (ranjeni policajac je u međuvremenu podlegao povredama).

Prijatelji i porodica u neverici i bolu se opraštaju od mlade i lepe majke. Na Nizaminom profilu mogu se videti slike sa ćerkicom, koja je još beba.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović koji je u Gradačcu ubio nevenčanu suprugu i još dvoje ljudi, a video ubistva objavio na Instagramu izvršio je samoubstvo, potvrđeno je za portal Avaz.

On je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo videti ubistvo. Zatim se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

On se nakon jezivog zločina uključio u lajv na Instagramu i komunicirao sa svojim pratiocima mirno, kao da se ništa nije desilo. Tada je otkrio da je upucao i policajca, ali da ne zna šta se s njim dogodilo. Tom prilikom, najavio je i da „puni pištolj i ide dalje“.

Sulejmanović je zatim objavio i dve fotografije na svom profilu, prvu sa ženom i detetom, dok je na drugoj slici sam sa ćerkom. Kasnije, kada ga je policija opkolila izvršio je samoubistvo.

Izvor: telegraf.rs