Mandina udovica i njen sin više nisu sami: Ovo je čovek koji je sada očinska figura Andriji FOTO

Zanimljivosti

Sin Milorada Mandića Mande u očevom kolegi ima oslonac

Kada je pre sedam godina preminuo glumac Milorada Mandić Manda, njegova porodica, četvoro dece i supruga Anja suočili su se sa gubitkom od koga se do danas nisu oporavili.

Pročitajte Mandina udovica je kraj ovog muškarca ponovo pronašla sreću – U njegovom zagrljaju blista

S obzirom na to da su glumčeva deca iz prvog braka odrasla, najveći udarac doživeo je tada devetogodišnji Andrija koji je bez oca ostao u trenutku kada mu je bio najviše potreban. Njegova majka Anja, baš kao braća i sestra, dali su sve od sebe da on odrasta okružen sa što više ljubavi, kako bi bol, koja je neumitna, bila bar malo ublažena.

Još jedno olakšanje, za majku koja je samohrana postala preko noći, predstavljalo je prisustvo brojnih Mandinih prijatelja u životu njenog mezimca Andrije, piše Story.

Sin Milorada Mandića Mande nikada neće dobiti očinsku figuru na onaj način, na koji bi mu je Manda pružio, pa ipak, jedan čovek pobrinuo se da se, barem kao pomoćna, prijateljska, a opet muška figura, stalno nalazi rame uz rame sa sinom svog najboljeg prijatelja. Taj čovek je Dragan Petrović Pele.

Pročitajte Manda je ima tri sina, a ovo je njegova jedina ćerka – Marija je krenula tatinim stopama i vrlo je poznata FOTO

Naime, Pele je u životu Andrije Mandića postao oslonac, onda kada Manda to više nije mogao da bude. Dao mu je podršku, utočište i duboko i iskreno prijateljstvo, koje je Andriju osnažilo da poraste i odraste u momka, koji neopisivo liči na svog oca.

– Uveren sam da sinu Andriji najviše nedostaje. Kad danas gledam Andriju, vidim Mandu u njemu – rekao je Pele u jednom intervjuu za „Gloriju“, a gledajući tog milog dečaka svakoga dana ostao je blizu svom prijatelju, za koga veruje da je u njihovim životima i dalje sveprisutan.

svet-skandal.rs