PAKAO NA VEČERI ZA DVOJE – Anđeli Đuričić Prisjeo Izlazak Kad Ga Je Vidjela Za Stolom, Napustia Lokal Odmah

Showbizz

PAKAO NA VEČERI ZA DVOJE – Anđeli Đuričić prisjeo izlazak kad ga je vidjela za stolom, napustia lokal odmah

Anđela Đuričić ima više razloga za slavlje. Iako se činilo da joj nije najlakše u životu, s obzirom na to šta je sve pretpjela tokom “Zadruge 6”, ali i kada je izašla iz anjgledanijeg rijalitija. Ipak, ona je uspjela uz snažan napor i uz podršku svojih najmilijih da ponovo izgradi svoj život.

Ona vrjedno gradi svoju novu televizijsku karijeru, a njeni fanovi su puni riječi hvala za to kako se snašla u ulozi voditeljke. Ona je na svom Instagram nalogu objavila da uživa sa svojom dobrom drugaricom te je podijelila sa svojim pratiocima kako nazdravlja čašama umazanih od karmina. Njih dvije su uživale u skupocijenom vinu, a kako kažu očevidci obje su bile vidno raspoložene.

Ipak, iako je uživala u piću, izgleda da je Anđela Đuričić ostala gladna. Naime, njena drugarica se požalila kako Anđela nije uživala u sušiju, te je bila razočarana kada je za stolom vidjela da se neće najesti.

– Ja je dovela na suši, a Anđela Đuričić kaže: Posle idemo nešto stvarno da jedemo – ispričala je Anđelina drugarica na svom storiju.

Šta je suši?

Suši je japansko jelo koje se tradicionalno priprema od kombinacije hladnog kiselog pirinča (shari) oblikovan u male komade i raznih vrsta svežih ili sirovih morskih plodova, povrća ili drugih sastojaka. Ovo jelo je postalo popularno i prepoznatljivo širom svijeta zbog svog specifičnog načina pripreme i karakterističnog ukusa, piše sd.rs.

U sušiju, pirinač je ključni sastojak i ona se posebno priprema sa sirćetom, solju i šećerom kako bi se postigao karakterističan ukus. Na nju se slažu različiti komadići ribe (poput lososa, tunjevine, skuše itd.), školjke, morski plodovi, alge, sveže povrće i voće (kao što su avokado, krastavci) i drugi dodaci. Sastojci se obično poslužuju uz umake poput soja sosa, wasabija i đumbira.

Suši se često poslužuje u komadima (nigiri) ili rolnicama (maki) koje su umotane u tanku suši algu (nori). Osim toga, postoji nekoliko drugih vrsta sušija, kao što su sashimi (sirova riba poslužena bez pirinča) i suši u činiji (chirashi suši), gdje su sastojci poslagani preko pirinča u posudi.

Važno je napomenuti da se prilikom konzumiranja sušija preporučuje pažljiv odabir svježih sastojaka kako bi se izbjegle potencijalne zdravstvene komplikacije koje mogu nastati od sirove ribe.

balasevizam.novi.ba