Teško Mi Je Bilo Kad Sam Vidjela Očeve Suze: Matora Otkrila Kako Je Porodica Reagovala Na Vjenčanje Sa Anitom!

Showbizz

Teško mi je bilo kad sam vidjela očeve suze: Matora otkrila kako je porodica reagovala na vjenčanje sa Anitom!

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović gošće su večeras u emisiji Amidži šou. Naime, one su sumirale utiske nakon vjenčanja, dotakle se komentara ljudi, a onda je Matora otkrila kako njeni otac i majka gledaju na sve to, budući da su malo stariji.

– Nije njima uopšte drago zbog svega i što je sve ovo javno, oni su malo stariji. Oni su već prihvatili sve i znaju, imala sam ja veze, njima je više to što ja odlazim od kuće i imam novi život, ženu, njima je to neshvatljivo. Toliko su me željni, ja sam baš vezana za porodicu.

– Baš je bilo emotivno kad sam im rekla, svi smo se rasplakali. Pogotovo moj otac, a znaš kako je kad vidiš očeve suze, najviše te zabole. Nikada im ne bih uskratila da budu baka i deka – iskrena je bila Matora sa suzama u očima, a potom se Anita nadovezala i da njenima takođe nije bilo svejedno u prvi mah, ali su prihvatili sve na kraju.

Pored Matore i Anite, gosti kod Ognjena su bili i Marko Đedović, Jovanin kum, kao i Sandra Rešić. Podsjetimo, bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno “da” pred matičarkom u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gdje su okupile najbliže prijatelje, uglavnom one iz rijalitija.

 Telegraf.rs