Anita Otkrila Šta Joj Je Majka Rekla Nakon Svega: Spomenula I Tajni Razgovor Sa Mićom Dok Su Bili U Zadruzi!

Showbizz

Anita otkrila šta joj je majka rekla nakon svega: Spomenula i tajni razgovor sa Mićom dok su bili u Zadruzi!

Bivši zadrugar Lepi Mića žestoko je okarakterisao bivšu cimerku Anitu Stanojlović, iznijevši tom prilikom brojne optužbe na njen račun. On je rekao da je Anita sa Jovanom samo iz koristi, da se njena majka zadužila i da je ona zato ušla u Zadrugu, a sada se oglasila i Stanojlovićeva.

Anita smatra da Mića ovo namjerno radi jer mu manilupacija u rijalitiju nije uspjela, a onda je otkrila i o čemu se tu zapravo radi.

– Mića je navikao da manipuliše djevojkama u rijalitiju i da svaka na kraju uradi ono što on želi, ali sa mnom to nije uspio. Zadnjih dana je pokušao sa mnom isto što i sa MC Aleks, da mi kaže da još nije kasno da ispravim sve, da kažem da sam sve folirala, a ja ga, naravno, nisam poslušala niti uvažila ijedan njegov savjet. Njegova reakcija ovakva je očekivana – ističe Anita na samom početku.

Ona se osvrnula i na njegove optužbe da je sa Matorom zbog novca.

– Pitajte Jovanu da li sam joj jedan dinar tražila… Mića je jako pokvaren čovjek – šokirana je ona.

Dotakla se i optužbi da se njena majka zadužila kako bi joj organizovala rođendansku proslavu.

– To nije tačno. Ušla sam, naravno, majci da pomognem… Pomoći ću joj kako god, Jovana nema veze s tim. Majka je presrećna zbog nas, čestitala nam je, rekla je da je sve bilo kao iz bajke. Nikad u boljim odnosima nisam sa njom, sve što je Mića rekao – nije u pravu – rekla je ona, a za kraj se osvrnula i na to što je rekao da je Jovana stupila u brak sa njom samo da bi Sanji tjerala inat.

– Ne poklapaju mu se priče. Prvo je rekao da je znao da je Jovana zaljubljena u mene, a nije htjela da prizna, a sada kaže da se udala u inat Sanji. Pa, kako to? Neka se odluči za jednu priču – rekla je Anita za “Pink.rs”.

(ekskluziva.ba)