Ella otkrila kako smiruje kćeri: ‘Nemojte se sad isprovocirati!’

Showbizz

Rekla sam svojoj djeci da zadnja koja izađe iz kreveta dobije poklon koji god želi… Već je 17 sati, roditeljstvo level 9000, napisala je Ella uz video na kojem pije pivo

Influencerica Ella Dvornik (31) u novom je videu otkrila kako uspijeva smiriti svoje dvije kćeri, Balie Dee (4) i Lumi Wren (2). U komentarima su joj se javile brojne majke, između kojih i Nives Celzijus (40), te joj se požalile što se prije nisu same toga sjetile.

– Rekla sam svojoj djeci da zadnja koja izađe iz kreveta dobije poklon koji god želi… Već je 17 sati, roditeljstvo level 9000 – napisala je Ella uz video na kojem smireno pije pivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

– Nemojte se sad baš isprovocirati, ovo je šala. Ali je dobra ideja – napisala je Ella u opisu, a njezina objava nasmijala je brojne pratitelje, ali i kolegice.

– Gdje si bila s idejama kad su mi klinci ustajali u 6 ujutro – napisala je Nives Celzijus, a Ella joj je odgovorila:

– Jeb*ga tek sam sad rodila.

Inače, Ella je u nedavnom intervjuu za Večernji list otkrila kako je odlučila smanjiti objave koje uključuju njezinu djecu.

– Pokušavam sad što manje dijeliti takve stvari jer ljudi znaju i djecu vrijeđati u komentarima, a to iskreno ne želim vidjeti ni gledati. Tu i tamo stavim neku fotkicu ili smiješni story, ali pokušavam u zadnje vrijeme da moj Instagram bude moj Instagram – rekla je Dvornik.

24sata