(FOTO+VIDEO)NE RAZDVAJAJU SE! Nakon što su uhvaćeni u Čorbinom rodnom gradu, isplivali DOKAZI da su se Maja i Janković pre toga našli u ETNO SELU i zajedno otišli na Kosovo i Metohiju! ŠOK!

Showbizz

NE RAZDVAJAJU SE! Nakon što su uhvaćeni u Čorbinom rodnom gradu, isplivali DOKAZI da su se Maja i Janković pre toga našli u ETNO SELU i zajedno otišli na Kosovo i Metohiju! ŠOK! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs je sinoć otkrio da su Maja Marinković i Milan Janković Čorba bili zajendo na Kosovu i Metohiji, a sada vam donosimo najsvežije vesti o tome gde se oni trenutno nalaze nakon burne noć koja je za nama!

U toku je još jedno izdanje emisije “Pitam za druga” na RED televiziji. Voditeljka Ana Radulović i Stefan Kendić Kendi su ugostili bivšeg zadrugara Baneta Đokića koji je proveo skoro pet meseci u najgledanijem rijalitiju šou programna našim prostorima “Zadruga 5”.

Je li ti rekao Car da preneseš neku poruku nekome kada si izlazio? – pitala ga je voditeljka.

Sve vas zanima. Rekao je da kažem Maji da se smiri, potraži stručnu pomoć i da ga čeka kada izađe. Preneo sam joj to odmah, ali ona kaže da je ljuta i da je ne zanima i da će tu još biti svašta nešto, biće tu uskoro svašta uzbudljivo – rekao je Bane.

Maju ne treba ljutiti, jer kada se naljuti onda treba što više Čorba da se koristi – nasmejao se voditelj.

Nemojte da mi dirate Maju i Čorbu, oni su kod mene u etno selu. Bili su danas, poslala mi je selfi. Bila je sa mojim ocem – otkrio je Đokić.

Evo, poslao mi je moj ćale sliku sa Majom, oni su juče došli tamo, ali neću da otkrivam povod, privatni je razlog. Sa Majom sam se čuo poslednji put preksinoć. Dogovorili smo se da pratijamo za vikend – priznao je bivši zadrugar.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

pink.rs