SAKRILA SE POD KREVET KAKO BI VIDJELA DA LI JOJ JE DEČKO VIJERAN: Iznenadila Se Onim Što Se Dogodilo!

Zanimljivosti

SAKRILA SE POD KREVET KAKO BI VIDJELA DA LI JOJ JE DEČKO VIJERAN: Iznenadila se onim što se dogodilo!

Ova priča cirkuliše internetom već neko vrijeme. Radi se o ženi koja je odlučila da testira svoju vezu i u tom procesu nauči važnu lekciju. Možda će se neki zagrcnuti… Nakon što su prošle varnice u njenoj vezi, djevojka je došla na ideju, što je po njenom mišljenju bila brilijantna ideja: Željela je da testira koliko je posvećen njen dečko njihovoj vezi i šta osjeća prema njoj; kakva bi njegova reakcija bila kada bi ga ona ostavila?

Kako bi dobila odgovore na neka od ovih pitanja, napisala je dečku pismo u kom kaže da je veza gotova, da joj je dosta svega i da ne vidi smisao u nastavku njihove veze. Sve što je želela jeste da vidi njegovu reakciju, ali nije zaista željela da ga ostavi. Kada je završila sa pisanjem pisma, ostavila ga je dečku na stolu gdje je znala da će ga naći. Nije želela da propusti njegovu reakciju, pa se sakrila ispod njegovog kreveta i čekala je.

Napokon njen dečko je stigao kući. Bila je nervozna i uzbuđena, ispod kreveta. On je ušao u sobu i počeo je da čita pismo. Kada je završio, djevojka nije mogla da veruje šta čuje. On je zviždao i uzeo svoj telefon. Ovo se ne dešava.

Čula ga je kako govori:

“Ćao dušo. Dolazim kod tebe. Budala je napokon shvatila da je varam i otišla je. Kakva greška, ta veza. Baš sam srean štto je kraj. Kajem se samo što tebe ranije nisam sreo. Vidimo se uskoro!”

Djevojka je bila u š0ku. kako se ovo dešava? Ostala je da leži ispod kreveta nekoliko minuta od š0ka. Njen dečko je skupljao stvari po sobi. Kada je izašao iz stana, počela je da plače, polako je ispuzala ispod kreveta. Pribrala se i pogledala po sobi. Na stolu se nalazilo još jedno pismo. Bilo je to od njenog dečka, za nju. Podigla ga je i počela da čita. Kada je završila, osetila se jako posramljeno, ali ipak osjećala je olakšanje.

Koliko glupo ovo može da bude? U pismu je pisalo sljedeće:

“Bufonu jedan, sljedeći put kad hoćeš da me prevariš, uvjeri se da ti noge ne štrče ispod kreveta. Otišao sam do prodavnice. Vidimo se uskoro ljubavi.”

Ne igrajte se tako sa ljudima jer i oni mogu da urade isto to vama!

(Izvor:Kurir.rs)