Bahato I Sramno Ponašanje Jovane Tomić Matore: Poslala Obezbjeđenje Da Fotoreporteru Zabrani Da Slika!

Showbizz

Bahato i sramno ponašanje Jovane Tomić Matore: Poslala obezbjeđenje da fotoreporteru zabrani da slika!

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović stupile su u gej brak u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Za ovaj trenutak njih dvije su odabrale vilu na vrhu brda, kako bi imale potpunu privatnost, a to što je vila opasana visokim zidinama i nalazi se u brdima, nije bilo dovoljno, pa je Jovana unajmila dodatno obezbjeđenje koje sprečava prilazak vili.

Telegrafov fotograf i reporterka, koji se nalaze na licu mjesta su doživjeli užasnu neprijatnost od članova Matorinog obezbjeđenja. Kršni momci, koje je Jovana poslala, bili su veoma neprijatni prema našoj ekipi, iako nisu bili na privatnom posjedu, već su se držali po strani, na javnoj površini,

Kada su prišli, veoma otresito su odbrusili fotografu da ne smije da se okreće ka vili i bilo šta fotografiše, piše Telegraf.rs. Kada je fotograf na ljubazan način pokušao da mu objasni da je na javnoj površini, član Jovaninog obezbjeđenja je žustro odbrusio da ne želi da ulazi u raspravu sa njim o tome šta je javna površina.

Bez ikakvih provokacija i smetnji, naši reporteri obavljali su posao i izvještavali o vjenčanju o kojem trenutno bruji Srbija, te razloga za ovakvo bahato ponašanje nije bilo, piše Telegraf.rs.

Zbog čega se Matora odlučila na ovaj sramni potez i zašto je umislila da je zvijezda, iako su do sada na potpuno isti način praćenja mnogo veća vjenčanja javnih ličnosti, ne znamo, ali je ponašanje nje i njenih ljudi za svaku osudu. Izvor: Telegraf.rs